Bidens horoskop
Donald Trump horoskop
Donald Trumps horoskop
15. oktober 2023
Mette Frederiksens horoskop
Mette Frederiksens horoskop
17. oktober 2023

Bidens horoskop

Biden siger, at han vil forene den delte nation, genopbygge rygraden – dvs. middelklassen, få corona virussen under kontrol, få bugt med racisme samt skabe social retfærdighed.

Er der nogen, der kan det, må det være Joe Biden. Solen i Skorpionens og Månen i Tyrens tegn betyder retning og vilje samt en praktisk måde at gøre det. De to tegn i forening giver nærmest alt, hvad han giver sig i kast  med et skær af storhed og evner til at realisere de store planer.

.

Når vi ser hans horoskop drages vort blik til venstre til 12. hus, hvor han har Solen, Venus og Merkur i Skorpionens tegn – hertil kan vi føje Mars, som er godt på vej ind i 12. hus – så her er fire personlige planeter i Skorpionens tegn i 12. hus.

Folk født i Skorpionens tegn er kendt for at have en stærk vilje, de er beslutsomme, målrettede, har kontrol over sig selv (og gerne over andre), er udholdende, har evner for det politiske spil og er i stand til at drage fordel af næsten alt.

Når de psykologiske problemstillinger, som vi ser i horoskopets spændinger er bearbejdede, omdannes de til ressourcer. Således også det 12. hus – her transformeres dybe psykologiske fortrængninger til skjulte styrker og spirituelle ressourcer. Han er for øvrigt aktiv kristen som praktiserende katolik.

Mars har potentiale til at være en enorm, magnetisk energi.

Merkur – et inspireret, dybdeborende og direkte intellekt. For øvrigt kan hans vanskeligheder med nogle gange at udtrykke sig, forklares med at Merkur er i midtpunktet mellem Månen og Saturn (☿ = ☽/♄).

Ascendenten er i Skyttens tegn og projicerer entusiasme og optimisme ud til sine omgivelser.

Solen og Venus er tæt på ascendanten og udstråler generøsitet, naturligt lederskab, venlighed og anstændighed – lige hvad verden har brug for.

Skorpionen kaldes også massernes tegn, måske derfor han kaldes ”Average Joe”, alle kan spejle sig i ham.

Over for Solen finder vi Uranus – rastløshed, impulsive beslutninger, uoverlagte ord og handlinger – således har han som senator stemt for sager, som han op til valget blev voldsomt kritiseret for.

Uranus er præcis på descendanten, hvilket betyder, at han kan tiltrække usædvanlige partnere. Bl.a. har han som sin vicepræsident valgt Kamala Harris, som vil blive den første sorte og kvindelige vicepræsident i USA’s historie.
Med Saturn i nærheden tilføjes kontrol, lov og orden. Kamala Harrris har således været justitsminister for staten Californien.

Når man i øvrigt har Saturn sammen med Uranus, vil man gerne bryde ud af begrænsninger og udvikle sin egen individualitet og være med til at skabe nye livsfremmende strukturer.

Kvadratet mellem Månen (hersker over 8. hus ) og Pluto og Jupiter i 8. hus, kan måske kaste lys over Bidens personlige udvikling.

8. hus er forbundet med psykiske ressourcer, død, regeneration og andres værdier.
Når Pluto er her, har man sandsynligvis stiftet bekendtskab med døden i sit liv. Det har Biden. Han mistede sin kone og 1 årige datter ved en bilulykke, da han var 29 år og lige valgt ind i Senatet. (Tr ♇ ☌ ♆, tr ♆ ☌ Asc) og han mistede søn Beau i 2015 (Sa ♀12 = ♂12 5).

Jupiter i 8. hus kan betyde en dyb etisk indstilling. Rx ved Jupiter angiver, at den er retrograd og det betyder, at entusiasmen er lidt nedkølet og ej helt spontan – noget skal lige overvejes!

Jupiter er i Krebsen. Horoskopet har 5 planeter i vand elementet og betyder er socialt engagement og let ved til at skabe kontakt med andre.

Månen er i midtpunktet mellem Jupiter og Pluto (☽ = ♃/♇) og kan betyde optimisme, succes og lederskab.

Neptun er hersker over 4. hus (henviser almindeligvis til ens rødder, for en regent er det nationen). Den er i 10. hus, statsoverhoved for nationen. (Neptun er sekstil til Solen og Venus – det hele hænger sammen).

Da han blev valgt var Tr Neptun for øvrigt på hans 4. hus spids og han blev af nogen set som nationens frelser.

Med Skorpionen, 8. og 12. hus så stærkt fremhævet har vi en person, som er forbundet med menneskehedens kollektive ubevidste, som i Biden transformeres til visdom – psykisk og spirituel styrke.

Alt i alt har USA med Joe Biden fået et modent menneske – troværdig, etisk og moralsk – som præsident. Et sådant menneske har verden netop brug for nu.

Ved en astrologisamtale bliver du klogere på
hvordan du kan udfolde dine iboende muligheder.

Translate »