Udtalelser

Nedenfor kan du læse udtalelser fra folk,
som jeg har haft en astrologisamtale med.

Klik dig ind på hver enkelt for at læse mere

Udtalelser

Jeg havde en meget behagelig og givende astrologi samtale med Sune.
Jeg havde et par konkrete spørgsmål, som jeg fik svar på, inden jeg gik hjem.
Alle nedslag fra min fortid stemte i overvejende grad overens med det billede, jeg selv har af vigtige begivenheder i mit liv.
Det ramte også spot on i forhold til personlighed.
Især var jeg glad for at få mit livsformål bekræftet – og vide, at jeg er på rette vej, og i min udvikling skal fortsætte i den retning. Derudover fik jeg Sunes råd til, hvordan jeg kan intensivere den vej, der ligger foran mig de næste par år og vel egentlig livet ud.
Det har givet mig indsigt og ro.

  • Marianne

Jeg havde store forventninger til den astrologiske samtale jeg havde bestilt hos Astrolog Sune Andersen, efter jeg havde hørt en radio udsendelse med ham. Mine forventninger blev i den grad indfriet for han har en meget stor faglig viden inden for astrologi. Han er meget tillids vækkende og en rar mand med en varm form for humor.

Annie

Nu er det 5 dage siden at jeg havde en astrologi samtale med Sune, som jeg fandt berigende og konstruktiv. Jeg fik bekræftet nøjagtige vigtige tid og alder, som har fundet sted i mit liv. Jeg har fået redskaber til at håndtere nogle livstematikker. Jeg er ovenud glad og meget taknemmelig for den indsigt Sune gav mit i mit liv. Sune er en dygtig astrolog med en skarp psykologisk professionel tilgang. Vil varmt anbefale Sunes arbejde med stjernerne i lysets kilde!

Dorthe

“Jeg havde en snak med Sune om mine astrologiske potentialer i forhold til karriereveje og mine største livstemaer.
Jeg fandt samtalen med Sune tankevækkende og inspirerende, og jeg oplevede den som et kærligt skub i retningen mod at blive den person, jeg gerne vil være. Dette har givet mig nyt mod til at turde gå efter det, jeg drømmer om.
Sune har et behageligt nærvær, og han var god til at skabe et rart og tillidsfuldt rum i samtalen, hvor jeg følte mig tryg, og hvor samtalen var ærlig og åben.
Kan varmt anbefale dig at hive fat i Sune, hvis du mangler nogle perspektiver på stort eller småt”.

Camilla

Jeg havde en rigtig god oplevelse med at være til astrologisamtale hos Sune, Lysets Kilde.

Sune arbejder ud fra Esoterisk Astrologi, han har mange års erfaring som astrolog og hans hjemmeside er et skatkammer af information og viden! Det hjalp mig til at vælge Lysets Kilde, selvom jeg ikke kendte Sune på forhånd!

Samtalen foregik i et roligt tempo, hvor Sune kom omkring det mest vigtige i mit horoskop, hvad der kendetegner mig som menneske og hvad mit formål med livet er på det fysiske og åndelige plan! Det var en kæmpe øjenåbner!

Det er vigtige spørgsmål at få besvaret, og er en kæmpe hjælp, for at man kan leve det liv man gerne vil og arbejde sig i den rigtige retning, og træffe de rigtige beslutninger.

Jeg er ikke vant til at lave anmeldelser, men jeg synes du skulle have en masse ros med på vejen, selvfølgelig! 😊👍Du ER dygtig! Og behagelig at føre en samtale med, og det er også vigtigt!

MVH Gitte, 37 år

Temaerne er livs gennemgående, så du bestemmer selv hvornår du vil arbejde med dem.
Min erfaring er, at på et tidspunkt kan man ikke længere undgå disse temaer og så er du klar til indsatsen.
Det var en fin samtale som jeg stadig reflekterer over og udbyttet er slet ikke kortlagt endnu. Tak.

Karen W, 46 år.

”Nogle gange mister jeg grebet om mig selv, fordi jeg mister udsynet og troen på mine ressourcer.
Jeg blev holdt fast på de kræfter jeg har og der åbnede sig en indre dør – ind mod håbet og tilliden.
Jeg føler mig nu mindre låst fast og ved, at selv om døren til mit liv knirker i hængslerne, har jeg kræfter nok til at skubbe den op.

Jeg oplevede dig som både ægte, positiv og livsglad og at du kan formidle din nysgerrighed og glæde til andre. Det var meget stimulerende.
Det gør oplevelsen til en spirituel vitaminindsprøjtning og den side var måske nok for mig det vigtigste.

Jeg vil anbefale dig til mennesker der er usikre. Til mennesker der trænger til at tro på sig selv.

Terkel W, 58 år

“Sunes empatiske, venlige og rolige personlighed gav trygge rammer til en god, inspirerende og spændende rejse ift min fortid, nutid og fremtid.
Jeg fik en stor bekræftelse – større klarhed og retning og en mere fast tro på, at det ER det rigtige, som jeg allerede er igang med.
Og således også en stor trøst/tryghed og håb til fremtiden. Så både en god ro indeni men også en positiv boblende fornemmelse på hvad fremtiden så byder.

Jeg opfattede samtalen også som en slags coaching – med god afstemning og med et mere sikkert fundament for udsagnene og meget mere at have det i – end en CBS i human resource eller lign. coach :-))

Jeg kan anbefale en astrologisamtale med Sune til alle, der søger lidt større klarhed om retning og mening i deres liv nu og i fremtiden – inden for alle livets aspekter. Men i princippet kunne alle mennesker have stor gavn af en sådan samtale”.

Linda P, 53 år

God behagelig samtale med ord, der var sande og inspirerende. Og jeg er glad for, at du fortæller mig om nogen muligheder, som jeg har glemt, at jeg har. Jeg er blevet meget inspireret af det.
Jeg vil beskrive dig som astrolog, som finder skjulte potentialer frem.
God astrologisk rådgivning, der giver et kærligt skub og motiverer.
Jeg har allerede anbefalet dig til kolleger og veninder.
Jeg ønskede en astrologisamtale, fordi jeg ville vide, om der snart kommer nye tider efter en lidt hård tid. Hvad det næste kapitel i mit liv kan være?
Jeg synes også at jeg fik en bekræftelse i, at jeg skal blive ved med med studere filosofien, etikken  og åndsvidenskaben og ikke mindst selvudviklingen.
Karen B, 51 år

Jeg følte mig låst fast, der manglede ligesom noget, men vidste, at jeg måtte finde ud af mere om, hvem jeg er og få uddybet, hvad mit kald her på planeten Jorden er.

Jeg ville gerne kunne se mig selv i et klare lys for at kunne leve lykkeligere, mere fredfyldt og at kunne udstråle min energi til alt og alles bedste.

Jeg kiggede lidt rundt på forskellige astrologi hjemmesider og stoppede op på Sunes, her var en helt særlig energi, som jeg blev tiltrukket af.

Sune har bare på én astrologi telefonsamtale givet mig så meget håb og tro på, at jeg er den, som jeg længe har følt jeg er,

men omgivelserne var så meget anderledes et langt stykke henad vejen, at jeg af og til tvivlede på mig selv.

Denne tvivl er nu lagt ned og min åndelige udvikling er atter på rejse.

Sune satte ord på, der gav så dyb mening, at gik det op for mig, hvad jeg står for og bare skal udvikle det endnu mere.

Jeg fik klare svar på mit udviklingstema, arbejdspotentialer, spirituel og åndelig søgen og hvad jeg ikke må lade gå mig forbi af chancer, og mit livsforløb – ja, her var jeg meget forundret og fascineret over den præcision, hvormed Sune kunne sige, at jeg i 1992 havde en åndelig oplevelse – ja det må jeg sige, jeg havde en nærdødsoplevelse.

Ud over alt dette fik jeg klare svar på, hvad der er vigtigt for mig, hvis jeg ikke vil misse at leve igennem, som den jeg er.

Sune var afslappende, nærværende og empatisk at tale med og jeg følte mig helt tryg ved hans professionelle måde at være på.

Jeg giver Sune mine bedste anbefalinger.

Bente Fisker
Alternativ behandler

lone-boegelund

Dette skrev mine klienter.

Jeg var netop blevet sagt op fra mit mangeårige job som specialundervisningslærer og var i en livsomvæltende fase af mit liv efter 30 år som lærer og stod nu uden job som 59 årig. Med usikkerhed og uro indeni. Jeg fik en astrologisk rådgivningssamtale med Sune.
Sune var meget præcis i sin skildring af mine ” talenter” og jeg blev bekræftet i, at jeg havde haft det helt rigtige job i mine mange år som specialundervisninglærer indenfor psykiatrien.
Med hans meget empatiske og lyttende væsen kombineret med stor astrologisk indsigt blev det en meget opløftende samtale for mig.
Sune gav mig ro ved at fortælle, at jeg simpelthen skulle tage den lidt med ro et godt stykke tid. Ingen grund til panik. Efter et års tid ville situationen ændre sig.
Det hjalp mig at få lov til at puste ud ovenpå en meget chokerende og uventet fyring.
Samtidig pegede han på nogle sider af mine kvaliteter som jeg kunne bruge fremover og pegede på nogle områder, hvor jeg kunne placere mig arbejdsmæssigt i fremtiden.
Det gav mig nogle gode ideer til områder, som jeg ellers ikke lige havde tænkt på, men som jeg sagtens kunne se for mig kunne være en mulighed.
Jeg fik også øje på sider af min personlighed som Sune beskrev som karakteristiske og som brugbare arbejdsmæssigt. Tit synes man jo selv, at det man kan egentlig ikke er noget særligt.. for det er jo bare noget man kan.. men Sune var med til at slå mere fast for mig, at det faktisk var en kvalitet \ evne , som jeg skulle se som noget særligt for mig.

Sune så min situation som en ny udviklingsmulighed, og det var med til at jeg fik mere mod på det hele igen.
Sune arbejder meget seriøst og har en god humor tillige, hvilket gør at en samtale med ham løfter og beriger og giver ny energi.
Han gik ned i nogle af mine Livsfaser og beskrev meget præcist, hvad faserne indeholdt. Det var godt ramt og jeg kunne nikke genkendende og eftertænksomt til det.
Da jeg selv i mine yngre dage var meget optaget af astrologi, gjorde Sune meget ud af at svare på mine astrologiske spørgsmål. Her gik det op for mig, hvor stor en indsigt han havde på området!
Hvis du, som jeg gjorde, står i en livsomvæltende fase arbejdsmæssigt set, vil jeg på det varmeste anbefale en konsultation hos Sune. Det kan være med til at give dig et godt fingerpeg om hvad retning du kan gå i videre frem.
Sune er et behageligt, empatisk, lyttende og meget venligt menneske og med en god humor. 😀

Lone Bøgelund Larsen, Odense.

Jeg fik en astrologisk vejledningssamtale med Sune over telefonen, da jeg bor langt fra København. En samtale der afslørede, at Sune både er en god lytter og en berigende vejleder.

Jeg var lidt spændt på, var, hvordan en telefonsamtale, ville virke. Jeg holder mest af det personlige møde. Men der var ingen grund til at være reserveret overfor en telefonisk konsultation. Det var faktisk supergodt.

Jeg havde ønsket samtalen, da mit liv på mange fronter havde taget en drastisk drejning over det seneste halvandet år og jeg nu som pensionist skulle finde en ny retning for mit liv. Det havde jeg gjort mig mange tanker om. Jeg havde nogle idéer om, at jeg ville skrive – for jeg har mange livserfaringer og stor indsigt, som jeg vil dele med andre.

Sune gennemgik ikke horoskopet – men pegede i samtalens løb på nogle karakteristiske temaer i mit horoskop, og det var for mig rigtig fint.

Sune, du oplyste om, hvordan jeg havde løst nogle overordnede opgaver astrologisk set og jeg blev bekræftet i, at det arbejde, jeg havde været dedikeret til i mange år, også havde været en del af min mission her i dette liv. Jeg kunne mærke, at det betød meget for mig, at du fortalte, at en overordnet opgave var blevet løst.
Selvfølgelig har en vis sårbarhed været involveret i det sidste halvandet år af mit liv. Din støttende måde at agere på, virkede ret godt på mig – ikke for meget føleri – men netop støtte.

I forhold til at søge en ny retning i tilværelsen som folkepensionist og mine ideer her til, var det godt, at du præciserede karakteren og dybden af det arbejde, jeg står foran med hensyn til skrivningen. Jeg tror, det var meget vigtigt for mig at høre.
Ligeledes var det vigtigt, at du gjorde mig opmærksom på den tendens, jeg kan have til at isolere mig. At forfatter-arbejde er ensomt, og at jeg skulle sørge for at møde ligesindede – søge fællesskab. Det har jeg faktisk allerede handlet på ved at tage på skrivekursus sammen med andre næste weekend. Det var jeg ikke specielt klar på inden samtalen med dig.
Også dine kommentarer om, at jeg ikke må være for overfladisk men netop skal i dybden med tingene (det jeg skriver om og arbejder med) har jeg taget til mig.
Jeg ved, at jeg skal udover en vis form for generthed eller måske snarere blufærdighed – det går jo ikke at gemme sig bag den, hvis man vil skrive. Det fik du mig til at forstå.

Jeg fik også indblik i nogle perspektiver på længere sigt.  Efter samtalen havde jeg en rigtig god fornemmelse i maven af, hvordan mine egne ideer kunne udfolde sig – samtidig med, at jeg havde fået et par øjenåbnere i forhold til, hvad jeg skulle undgå. En samtale jeg blev klogere af. Jeg har en enorm nysgerrighed på livet videre frem,

Jeg vil fortælle venner, som jeg kan tale med om astrologi og astrologisk coaching/vejledning – om min oplevelse af at have talt med dig. Jeg ikke vil tøve med at opfordre dem til at bruge dig.

Du må gerne bruge svarene til at reklamere for dit arbejde, som jeg finder værdifuldt.

Venlig hilsen
Hanne

*

Kære Sune
Hvad jeg husker fra vores samtale er, at du mente, at jeg ville få et gennembrud i sensommeren. DET SKER!
Jeg husker endvidere, at du sagde, at der gradvist kommer mere kog under kedlerne i 2017 – og at der sker en eller anden form for kulmination i 2019?
Jeg var så opfyldt af håbet om, at jeg var på rette spor, da jeg satte mig til rette i stolen, at jeg helt ærligt ikke husker mere.
Jeg gik fra vores behagelige samtale med følelsen af at – rolig nu….. Det kommer til at ske. Det var en dejlig følelse. Den bærer jeg stadig i mig.
Som jeg husker det, sagde du, at det stod i stjernerne, at jeg ville skulle kunne løse denne opgave. Det giver mig ro, styrke og stor glæde.
Det var en god samtale. Jeg trivedes godt i dit selskab.
Håber din forretning går godt. Vi høres ved.

Mange hilsner og alt godt.
Lisbeth

*

Hej Sune
Du er virkelig alletiders. Jeg henvendte mig til dig, fordi jeg søgte klarhed over hvorfor, jeg havde det så svært i mit liv. Jeg var nemlig blevet fyret og havde svært ved at finde job.
Det jeg fik ud af det var ret nedslående og jeg troede ikke på det først.
Det var nemlig det, du fortalte om tidsperioden på denne “omstilling” som ville være 1  1/2  år. Jeg har siden været hos nogle clairvoyante og tarotkortlæsere. Det fik jeg ikke meget ud af.
Du har været den eneste, der har kunnet forudse at omstillingsperioden ville blive meget lang.
Jeg fik sat en tid på og det har hjulpet mig i min frustrerende tid.
Din indsigt har hjulpet mig med at ha’ tålmodighed med processen, selvom jeg blot oplever det som vildt frustrerende – hele tiden, at få NEJ.
Jeg kan anbefale dig til alle dem jeg kender, som ønsker at få at vide, hvorfor de føler, at de har en svær periode – uanset hvad det drejer sig om.
Du må gerne skrive at folk kan henvende sig, hvis de skulle ønske det.
mvh
Stig

Jeg ville gerne ha’ lavet et horoskop, så jeg kan forstå mig selv bedre. Hvorfor jeg gør ting på den måde, som jeg gør det. Også hvis der opstår noget vigtigt i min liv – så som åbning af virksomhed eller bryllupsdato, ville jeg gerne vide hvilken dag, det passer bedst for mig.
Hos Sune fik jeg mange gode råd om, hvordan jeg skal håndtere forskellige situationer i mit liv og hvorfor de er opståede. Jeg fik også svar på hvilken profession, som vil være bedst for mig at vælge.
Jeg kan anbefale Sune til folk som er interesserede i lidt alternative ting og den åndelige verden.
Ha’ en super dejlig dag.
Kram Edite

Absolut Beauty.dk

Ved en astrologisamtale bliver du klogere på
hvordan du kan udfolde dine iboende muligheder.

Translate »