Putins horoskop
Astroudsigt 2022
2. januar 2022
Zelenskys horoskop
13. marts 2022

Putins horoskop

Planeterne udtrykker sig på forskellige niveauer – alt efter personens udviklingsniveau.
Umiddelbart taler vi om tre udviklingsniveauer – det umodne og ikke-integrerede menneske, det integrerede menneske og det Sjæls-orienterede menneske.

 

Her har vi at gøre med et integreret menneske –  et menneske, der ved hvad han vil, ved hvordan han kan få det og går efter det.
Det er et stærkt menneske, som er orienteret mod magt og indflydelse.

I horoskopet for en diktator, voldsmand og hemmelig agent – forventer vi, at Pluto, Mars og 8. hus er fremhævet.
Og det er lige præcis det, de er!

I Putins horoskop drages vores første blik mod toppen – mod MC. Her ser vi Pluto, som står for magt og styrke – for Power, for dybde, for transformation, for intensitet, for offentlig projektion og for et større livsperspektiv.

Pluto forstørrer og forstærker, sætter fokus på det, den er i kontakt med – især skyggesider, dvs. fortrængte og undertrykte begær, tvangstanker, vrangforestillinger, følelser og drifter osv. – så de kan komme op i bevidsthedens lys og her bearbejdes, vurderes og transformeres.

Pluto er meget fremhævet i Putins horoskop og er som sagt tæt på MC – dvs. dobbelt eksponering i samfund og offentlighed. Den er hersker over hans Skorpion-Ascendant, hvilket betyder, at den måde hvorpå Putin først og fremmest udtrykker sig på er ved at vise sin magt og styrke. Vi har set hans macho billeder – i nøgen overkrop til hest, på store maskiner, i kamp mod bjørne osv.

Solen i hans horoskop er i midtpunktet mellem Månen og Pluto
☉ = ☽/♇ og betyder, at hans grundlæggende identitet handler om intense og stærke følelser, som han selvfølgelig er kommet for at transformere, hvilket han – som machomand – selvfølgelig heller ikke drømmer om at gøre; men i stedet projicerer sig selv ud i offentligheden – netop for at undgå sin meget store sårbarhed.
(Pluto var for øvrigt også fremhævet hos Hitler ♇ = ☉/☽ og hos Stalin ♇ ☌ Dsc.)

Ascendanten er i Skorpionens tegn – dvs. en trang til kontrol og magt – en stor selvkontrol og tilbageholdenhed med at afsløre sig selv.

Mars er i trigon til Pluto – en enorm energi forstærker magtfuldkommenheden og tilfører en aggressiv og hensynsløs vilje-til-magt og til at skabe store ændringer.
Mars er også i Skyttens tegn – her er en kortsigtet horisont – hurtige resultater tæller.

Pluto er i kvadrat til Jupiter – to gensidigt forstærkende kræfter:
· Jupiters ressourcefuldhed og succespotentiale og
· Plutos magtfuldkommenhed.
Jupiter står også for idealer, retfærdighed og jura. Putin er uddannet som jurist i 1975, hvor han blev ansat i KGB – den hemmelige tjeneste.

8. hus står bl.a. for psyke og underbevidsthed – hemmeligheder og løgne. Man vil helst fungere i det skjulte – KGB passer fint ind her.
Månen er i 8. hus og peger på et behov for sikkerhed. Månen hersker over 9. hus – jura og udland. Putin arbejdede i begyndelsen i af sin karriere i KGB i udlandet, var bl.a. udstationeret i Dresden 1985 – 90 som efterretningsofficer i spiontjenesten – lige efter bogen!

Månen er i Tvillingernes tegn – behov for at kommunikere, være velinformeret, indsamle information.
Man er god til at bruge hovedet, kan analysere og er velformuleret – er klog. Og det er jo lige præcist det indtryk, som Putin giver på skærmen.

Månen er desuden uaspekteret, hvilket medfører, at dens betydning forstærkes meget – behovet for sikkerhed, for at tage sig af noget – fædrelandet, genoprette æren m.m.

Med disse få astrologiske symboler har vi faktisk afdækket en hel del af Putins personlighed.

Men vi mangler faktisk det vigtigste astrologiske symbol – nemlig Solen, den grundlæggende identitet og livsformål.

Putins Sol er i Vægtens tegn, som tillige rummer Saturn, Neptun og Merkur – fire planeter i Vægtens tegn, som derfor er meget fremhævet!
Mennesker påvirket af Vægtens tegn drives af store idéer og idealer om retfærdighed.
Putin synes sikkert, at det er retfærdigt, hvis Rusland anerkendes som en verdensmagt og igen indtager fordums storhed og udstrækning – det synes at være hans livsformål.
Sansen for diplomati og samarbejde, charme og evnen til at skabe en god atmosfære er andre kvaliteter ved Vægtens tegn – er vel også til stede, når han mødes med andre statsoverhoveder.

Solen er nær Saturn – en ensom ulv og en selvabsorberet intensitet, uafhængighed – orienteret mod fortid og mod kontrol.

Og i kvadrat til Uranus – igen behov for individualisme, uafhængighed. Uranus indebærer også uforudsigelighed!
Uranus er esoterisk hersker i Vægten og Saturn er hierarkisk hersker, hvorfor begge er fremhævet og tilføjer det autoritære og uforudsigelige, sammenstødet mellem det konservative og bevarende og det nyskabende, dvs. hans personlighed rummer et højspændt udviklingspres.
Uranus er desuden hersker over 4. hus – fædrelandet. Hans identitet er derfor knyttet til beskyttelse af fædrelandet.

Merkur og Neptun – kan betyde, at man tænker og udtrykker sig på en kringlet måde – måske man kan tale uden at sige noget, dække sin tale med et slør, som politikere er så dygtige til. Med andre ord: løgne og hemmeligheder igen.

Det siges, at Putin er en sand mester i at videreføre Sovjettidens måde at idealisere en tvivlsom virkelighed – konspirationsteorier gjort til sandhed og officielle. Og med sin store magt forsøger han end ikke at skjule sine løgne overfor offentligheden – for folk, der offentligt har betvivlet dem, forsvinder, fængsles, forgiftes, myrdes – ofte på åben gade til skræk og advarsel.

Således skal 13 journalister være blevet myrdet – heriblandt den uafhængige systemkritiske journalist Anna Politkovskaja.

Derudover blev Aleksandr Litvinenko giftmyrdet i 2006 i London. Han var en tidligere hemmelig agent, der skrev en bog om, at det var den hemmelige tjeneste FSB, der stor bag bombesprængning af boligblokke i 1999 , hvor 300 mennesker omkom og som banede vejen for krigen mod Tetjenien og var med til at sikre Putins valgsejr et par år senere.

Sergei  Skripal  – en tidligere spion officer, der sammen med sin 13 årige datter i 2018 blev forgiftet på åben gade i Salisbury, England.

Den russiske oppositionsleder Aleksej Navalnyj, blev forgiftet i 2020 og er stadig fængslet.

Foruden de sikkert mange ukendte ofre, vi ikke kender til.

Diktatorer og mennesker med så stor magt – har en tendens til at leve i en fantasiverden – dels om deres egen storslåethed og store planer, men også paranoia. Putin ser ud til at være drevet af at ville genskabe Zar- og Sovjettidens storhed og udstrækning og han mener – måske med rette – at Nato udvider sin indflydelsessfære i tidligere sovjetiske stater og derved tvinger Rusland tilbage.

I min udlægning af Stalins horoskop – ser vi Putin spejle sig i Stalins spejlbillede:

Stalin gør comeback i Rusland – nationalister skriver historien om i Rusland, stod der. Patriotisme er den nye religion i Rusland, hvor man møder et nyt, positivt syn på landets kommunistiske fortid.
Lenin, Stalin, Putin – her er rim og retning!

Putin siges at have været meget bekymret for Corona og derfor at have isoleret sig. Når han havde møder – har vi set på tv – sad han beskyttet for enden af et meget langt bord med stor afstand til dem, som han havde møder med. De turde nok ikke sige diktatoren imod – men gav ham ret og bekræftede ham i det, han gerne vil bekræftes i.
Det er problemet for magtfulde mennesker – de omgiver sig med folk, som bekræfter dem – og får derfor ikke et reelt billede af verden. Men borer sig dybere ned i deres egen fantasiverden og træffer her beslutninger med store og ødelæggende konsekvenser for andre og for resten af verden.

Derudover kan vi antage, at hans mor har haft en vis indflydelse på hans psykiske, 8. hus fortrængninger idet ☊ – måneknudeaksen er i spænding til Pluto og til Jupiter hans idealer.

Konklusion
Der er nok ingen reel trussel mod Rusland.
Putins krig handler om at realisere hans idealer og at genoprette respekt for “Fædrelandet” – dets omdømme, rette position og geografiske udstrækning i verden.

Putin har holdt sig på magtens tinder siden 9.8.1999, hvor han blev udnævnt som premierminister af tidligere præsident Boris Jeltsin og som præsident for Rusland den 31.12. 1999 , hvor Jeltsin trak sig tilbage.
Transit Neptun var kvadrat med Putins Asc. Neptun peger på noget fordækt, noget skjult, snyd og bedrag, som havde noget at gøre med den måde, han kom til magten på. Det hedder sig, at Jelstin blev tvunget af KGB til at træde tilbage og at vælge KGB-agenten Putin som sin efterfølger.
Så grundlæggende er det tidligere KGB – nu FSB – folk, altså folk fra den hemmelige tjeneste, som i virkeligheden styrer Rusland. Putin er nok deres ansigt udadtil. Og sådan er det måske i mange lande.

Men hvor længe kan det holde? Hvor længe holder han? Hvornår slipper russerne og verden af med ham?

Nuværende situation startede måske for et halvt år siden:
Juli 2021 var solar arc Saturn på Mars og udløser Pluto på MC. (Husk, at solar arc bevæger sig 1° frem om året i takt med progressive Sol og MC). Når solar arc planeterne – ligesom transitplaneterne – er i spænding til akser eller personlige planeter – udløses energi, som ofte kommer til udtryk som hændelser i det virkelige liv. Måske blev planerne til invasion af Ukraine her lagt?

November 2021 var transit Jupiter i opposition til Pluto og har nok udløst den dybere energi, som i februar 2022 manifesterede sig som stor handlekraft og aggression, idet  Solar Arc Mars var quindicile (165°) MC – quindicile er en meget stærk viljeenergi.

23. feb 2022 var  transit Mars og Venus kvadrat Saturn og Neptun i 12. hus og kan have udløst ønsket om at realisere sine drømme ved angrebet på Ukraine.

Jeg tror, at der kommer et vendepunkt i hans liv nov 2022, hvor solar arc Pluto vil være på hans Ascendant. Virkningen af en solar arc er 6 mdr. før og 6 mdr. efter og indebærer store livsændringer.

Som måske udløses til dec 2022 – jan 2023, hvor transit Saturn går over IC-MC aksen, er quindicile Sol/Måne og opposition til Pluto for sidste gang. (Sker tidligere gange i marts, august, sept 2022).

Mit bud er Jan-feb 2023: Her sker det – store spændinger udløses!

Den endelige dato kunne være 18.2.2023, hvor tertiære progressive Måne (tp ☽ ☌ Asc) går over Ascendanten – regnes for en vigtig udløser.

NB.  Fødselstidspunktet 9,30 har jeg efterprøvet med begivenheder i Wikipedia – det skulle passe nogenlunde.

Ved en astrologisamtale bliver du klogere på
hvordan du kan udfolde dine iboende muligheder.

Translate »