Neptun – Opløsning!
Fold dine potentialer ud – find din indre styrke.
12. december 2016
Drømmer du om at:
24. marts 2017

Neptun – Opløsning!

Har du fødselsdag mellem 9. – 14. marts, 9. – 14. juni, 11. – 16. september eller 10. – 15. december? Eller har du Månen, en anden personlig planet eller en af akserne mellem 18 – 13 grader i en af de bevægelige tegn, kan du i hele 2020-2021 være forvirret og usikker og måske ikke ha’ energi –  ikke orke noget. Det kan være svært at koncentrere sig – ”det flyder ligesom ud”.

En kaotisk periode – de faste holdepunkter smuldrer – ens liv synes at falde fra hinanden. Mange oplever at de ”mister sig selv”, mister kontrollen og føler sig hjælpeløse og magtesløse.

Et andet ord for at ha’ det sådan er KRISE!

Nogle går til lægen for at få deres helbred undersøgt eller for at få beroligende medicin. Andre prøver at undgå de ubehagelige følelser ved at drikke mere, end de plejer.

Dette er kendte virkninger af planeten Neptun.
Neptun underminerer klarhed – bringer enten opløsning eller dybere erkendelse.

I perioden, hvor Neptun banker på, åbnes bevidsthedens døre til underbevidstheden og måske til Sjælen og højere universer. Vi bliver mere sensitive og påvirkelige og kan have store drømme og fantasier, som kan føre til utilfredshed med jobbet, karrieren, livet, partneren – for virkeligheden synes i den periode ikke at leve op til idealerne.

Neptun perioden er ikke bare negativt og skræmmende.
Perioden er en enestående chance i livet for åndelig vækst, for at forbinde sig med sjælen, for store inspirationer og kreativitet.

Hvis du er arbejder med kunst, musik, skuespil, er kreativ på anden måde, er optaget af åndelig udvikling eller hvis du er optaget af at hjælpe andre kan du opleve store gennembrud i dine forehavender.

Det bedste du kan gøre i de perioder, hvor du mister overblikket, er ikke at gøre noget; men være til stede. Ikke bare afvente til det hele er drevet over; men bruge perioden til eftertænksomhed og refleksion.

Senere vender klarheden tilbage, og du kan igen fungere normalt – tænke konkret og logisk, sætte ord på dine store inspirationer og måske lave planer for, hvordan du kan leve et rigere og mere tilfredsstillende liv fremover.

Neptun befinder sig i 2020- 2021 mellem 18 – 23 grader i Fiskenes tegn.
Det vil sige, at de mennesker, hvis Sol i fødselshoroskopet ikke kun er i Fiskenes tegn – men også overfor eller i kvadrat hertil –  dvs. 18-23 grader i Jomfruens, Tvillingernes eller Skyttens tegn – påvirkes på samme måde.

Men ikke kun Solen – også dem hvis Måne, Ascendant-Descendant eller MC-IC akser befinder sig her, kan komme ud for tilsvarende krise- eller inspirationsperioder.

Er Neptun i kontakt med din ascendant-descendant akse kan du opleve en kaotisk periode, hvor dit liv synes at falde fra hinanden. Måske er det tid at trække sig lidt tilbage for en stund og filosofere over sit liv, sine værdier og overveje ens sande behov?
Forholdet til andre og især til partneren skal måske også tages op til revision?

Er Neptun i kontakt med din MC-IC akse kan job og karriere smuldre.
Du bør også være indstillet på, at hjemmet, din familie – dine rødder skal ses i et nyt lys.

Planeterne kredser jo uafladeligt rundt om solen. Det er især de ydre planeter – Pluto, Neptun og Uranus – som bevæger sig meget langsomt og ofte går frem og tilbage, hvorfor de er i kontakt med vores personlige planeter og akser i længere tid.
Her markerer de ofte tidspunkter for skelsættende eller epokegørende begivenheder, som kan medføre vigtige omvæltninger i dit liv – varige skift i livsforløb eller indre livsindstilling.

Af fødselshoroskopet fremgår, hvornår dette ville ske og hvilken slags energi vi vil påvirkes af.

Vi kan derfor forberede os i god tid, så vi kan bruge disse perioder konstruktivt – i stedet for at overvældes af kaos og kriser.
Vi er med andre ord født med en tidsplan for vendepunkter og store udfordringer i vores liv.
Det er ikke tilfældigt – hændelser sker ikke bare – der er en mening og et formål – det hele står i dit horoskop.

  • Kunne du tænke dig at være bedre forberedt på de store udfordringer i dit liv?

  • Vil du gerne leve mere bevidst og bruge disse perioder til skabe livsfremmende ændringer i dit liv?

  • Ønsker du at gå hjem med en plan for, hvordan du kan bruge dine potentialer og realisere dig selv?

Så skal du have en astrologisamtale!

Jeg har specialiseret mig i at hjælpe andre med finde deres KALD – det arbejds- eller livsområde, hvor de bedst kan gøre brug af deres potentialer og derfor leve et liv med formål og mening.

Jeg er den eneste af min art i landet.

Ved en astrologisamtale bliver du klogere på
hvordan du kan udfolde dine iboende muligheder.

Translate »