Saturn og Pluto – januar 2020
Verdensbilledet
4. juni 2020
Astrologiudsigt Juni 2020
5. juni 2020

Saturn og Pluto – januar 2020

Saturn og Pluto mødes i Stenbukkens tegn.

De ydre planeter – Saturn, Uranus, Neptun og Pluto – mødes med mellemrum. Det skulle påvirke vores planet, samfund og mennesker.

Denne gang er det Saturn og Pluto, som mødes i Stenbukkens tegn i hele januar, kulminerende omkring den 12 og 13. januar.

Stenbukken er på det større niveau tegnet for offentligheden, samfundet, regeringen og store organisationer.

Pluto står for bl.a. transformation – åbenbarer skyggesider i psyke, organisationer og samfund – bringer dem op i lyset, så de kan udrenses og erstattes med det ægte og ærlige, med livsfremmende kræfter til alles gavn.

Siden Pluto kom ind Stenbukkens tegn i 2008 er uregelmæssigheder især inden for det offentlige blevet kendt af os alle. Det startede med Finanskrisen i 2008, udløst af såkaldte subprimelån eller derivater, dvs. spekulationer i luftkasteller. Mange ansvarlige blev – i stedet for at blive stillet til ansvar – forgyldt med enorme bonusser. Siden har skandalerne nærmest stået i kø.
Herhjemme blev således store besparelser i Skat, efterfulgt af udenlandske spekulanters udsugning af den danske statskasse for milliarder. Der må derfor skæres i de offentlige udgifter, hvilket betyder, at vi nærmer os den minimalstat, som tidligere finans- og statsminister Anders Fogh vel havde til hensigt.
Vi mindes også hvidvaskesagen i Den Danske Bank, statens foretrukne bank. Britta Nielsen-sagen. Og til sidst skandalen i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse. Ringe offentlig forvaltning og ledelse blev åbenbaret.

Saturn står for ansvarlighed, styrke og selvdisciplin.

Når Saturn og Pluto mødes i Stenbukkens tegn, dvs. er i konjunktion, kan vi derfor forvente endnu større afsløringer – især inden for ledelse af samfund, regeringer, bankvæsen og store virksomheder.
Det sker selvfølgelig ikke lige på minuttet – der kan sagtens gå måneder, når vi har glemt alt om det og på måder, som ikke lige kan henføres.

På det mere personlige plan har Stenbukken forbindelse til karriere, ambitioner og ens definition af succes. Den 12. og 13. januar kan derfor være lidt af en dommens dag for dem, som har noget at skjule, har været dovne, uansvarlige og uhæderlige.
Især berøres dem, som har personlige planeter omkring 22-23 ° i kardinale tegn – dvs. Stenbukken, Vædderen, Krebsen og Vægten. (Trump har Saturn på 23 ° og Venus på 25° i Krebsens tegn. Bare han ikke gør noget dumt, som påvirker hele jorden! Først om et år rammer Pluto hans Venus – mens hans Saturn rammes igen sidst i november dette år. Et senere nyhedsbrev vil handle om hans chancer for at vinde præsidentvalget 3.11.).

Møder mellem Saturn og Pluto kan også være en belønningsdag for dem, som har arbejdet hårdt, målrettet, ansvarligt og disciplineret – måske får de tillige et løft i deres spirituelle udvikling, for Stenbukken er esoterisk også Indvielsernes tegn.
Belønning i form af fred – med sig selv, fordi man gør sit bedste og ved, at man er på rette vej i livet.

Budskabet er, at ærlighed og hårdt arbejde betaler sig. Og at vi bør basere vores liv på rette værdier.
Urette værdier er, at penge er det vigtigste i livet og at berige sig på andres bekostning.

Rette værdier er rette relationer mellem mennesker, ansvarlighed og det fælles gode – dvs. kun det, der er godt for alle, er godt for den enkelte.

Konjunktioner betyder også nye begyndelser.
Overvej derfor hvordan du i endnu højere grad kan skabe bedre relationer til andre.
Og hvordan du kan tage endnu større ansvar for i dit liv – for din krop/dit helbred, dine følelser, dine tanker og din udvikling.

Translate »