LYSETS KILDE er i os

– er vores inderste – Sjælen – som på de indre planer er forbundet med helheden.

Lys har til alle tider været forbundet med oplysning og fremskridt. Lys betyder større afklarethed, forståelse og store visioner i livet.

Et gammelt ord siger: ”Uden visioner går folket til grunde” – gælder også for den enkelte. Heldigvis har vi mulighed for at leve meningsfulde liv, for vi er alle født med den opgave – at udvikle os mod større sjælskontakt.

Sjælen er vores sande selv, vores inderste jeg – summen af alle indsigter og evner, som er blevet udviklet gennem utallige inkarnationer. Sjælen er ”det gode, det sande og det skønne” i os. Sjælen er vilje, kærlighed-visdom, intelligens, kreativitet – skaberevner. Sjælen har samhørighed med universet – på sjælens plan, er vi alle ét.

LYSETS KILDE har til formål at, fremme lyset i den enkelte og i verden og at inspirere mennesker til kontakt med deres inderste – sjælen og derved at udtrykke flere af deres iboende muligheder.

Lysets Kilde giver indsigt om spiritualitet og åndelig udvikling på en praktisk måde.

Spiritualitet er baseret på overbevisningen om, at mennesket er et åndeligt væsen, at vi er her for at lære, for at udvikle vores bevidsthed om, hvem vi er og at vi alle er en vigtig del i den større helhed.

Åndelig udvikling er, når vi søger at realisere formålet med vores liv og stræber efter at leve efter rette værdier. Det er at søge at leve bevidst og at forholde os til realiteterne i livet.

Lysets Kilde giver indsigt, forståelse og praktiske veje – på en uhøjtidelig og nede-på-jorden-måde.

Lysets Kilde ledes af Sune Andersen, der har mere end 40 års erfaring med personlig og åndelig udvikling.

Er uafhængig af ydre grupperinger og retninger, men forbinder mig med det indre netværk af lys over hele jorden, der har til formål at fremme lyset og viljen til det gode.

 

Ved en astrologisamtale bliver du klogere på
hvordan du kan udfolde dine iboende muligheder.

 

En reaktion

  1. LYSETS KILDE er vores inderste – Sjælen. Sjælen er vores sande selv, vores inderste jeg – summen af alle indsigter og evner, som er blevet udviklet gennem utallige inkarnationer. Sjælen er ”det gode, det sande og det skønne” i os. Sjælen er vilje, kærlighed-visdom, intelligens, kreativitet – skaberevner. Sjælen har samhørighed med universet – på sjælens plan, er vi alle ét.

Translate »