Lars Løkkes horoskop
Jakob Ellemanns horoskop
18. oktober 2022
Sammenligning af Zelenskys og Putins horoskoper
12. oktober 2023

Lars Løkkes horoskop

Lars Løkke anses for at være meget dygtig til at manøvrere i det politiske minefelt og kaldes den store overlever, fordi han ofte kommer ud som en vinder, hvor det så sortest ud for ham.
Kan vi se hans politiske tæft i hans horoskop?

Kan han med sit ulvesmil og ræven bag øret overbevise vælgerne, at han – trods snydesagerne, der klæber sig til – er ham, der kan føre os gennem de nuværende kriser?
Lad os se hvad hans horoskop fortæller.

Fra Wikipedia har vi kun hans fødselsdato 15.5.1964 i Vejle. Tidspunktet, jeg er kommet frem til er 10,53 og kan altid diskuteres – men ser ud til at passe fint med begivenheder i hans liv og med det indtryk, vi får af ham fra medierne.

28.6.1986. Kuppede han sig som 22-årig til posten som landsformand for Venstres Ungdom (MC = ☉, Asc = ♇, ♃)
(= betyder konjunktion, kvadrat eller opposition).
i 1992 cand. jur. (MC = ☉, Asc = ♇)
21.9.1994. Valgt til Folketinget (☊ = MC, ♄ = ♀, MC-hersker)
27.11. 2001. Indenrigs- og sundhedsminister (tr ♅ ☌ Dsc og tr ♂ = Asc)
13.11.2007. Finansminister (sa Asc = ♀, MC-hersker)
4.4. 2009. Statsminister (sa Asc, tr ♇ = ☊, ♀, tr ♃ = Asc)
16.5.2019. Tabte folketingsvalg (tr ♅ = MC, Asc = ☽)
1.1.2021. Meldte sig ud af Venstre (tr ♄ = MC, sa ♇ = ♂)
10.4. 2022 Stiftede officielt sit nye parti Moderaterne (sa ♃ = ♀, MC-hersker).

Vores øjne drages umiddelbart til de fire planeter i 10. hus – den uaspekterede Sol og stelliet Jupiter, Mars, Merkur omkring MC – alle i Tyrens tegn – dvs. her er noget solidt, konkret, nede-på-jorden og et stort behov for at opbygge og bevare det, som han synes, at det burde være.

Men til trods for de mange planeter i jord, ser vi også et menneske, som kan opleve sig som offer for omstændighederne, for hans egne handlinger – hans snydesager? Her er derfor en livsopgave med at udvikle et fast holdepunkt – en integritet (flest planeter i øvre halvbue).

Det er også et menneske, som har en defensiv og selvbeskyttende holdning – som holder på sit og har behov for at få ret (flest planeter i østlige halvbue). Opgaven er her at åbne sig lidt op og erkende, at man ikke er perfekt.

En uaspekteret sol – har et meget stort behov for at gøre opmærksom på sig selv, vil så gerne ses og gøre sig bemærket – helst af alle ( er i 10. hus). Solen er tilmed hersker over Løve-ascendanten – et overdrevent ego, i centrum for universet, kræver respekt, anerkendelse og opmærksomhed – men giver meget lidt igen. Udviklingsopgaven er her at træde lidt tilbage, så andre også kan skinne.

Jupiter, Mars og Merkur omkring MC er meget store talegaver, som bruges i karrieren. Det handler her også om store idéer, visioner og idealer.

Udover entusiasme, optimisme og udvikling står Jupiter for idealer, som sammen med Merkur bliver til idealisme – noget man længes efter – men bliver ofte til en forvrængning, overdrivelse og en retfærdiggørelse. Her må det være vigtigt at spørge – hvilke er Lars Løkkes idealer, hvad er hans projekt?
Horoskopet har ingen planeter i luftelementet, det kan betyde, at man mangler overblik, hvilket måske opvejes netop af betoningen af Merkur og Jupiter?

Men det er ikke ambitioner og facts det hele. Her er en forbindelse mellem de tre vandtegn og bløde, følelsesplaneter.
Månen og Venus er i Krebsen – tryghed, hjem og familie er vigtigt. Det er det også for mange andre, som her kan spejle sig i følsomme, lille Lars fra Græsted og måske vil drikke en fadøl med dem?
Venus er tilmed konjunktion med nordlige måneknude, hvilket betyder at de bløde følelser let ses.
Vi bemærker, at de to planeter er i 11. hus – venner, netværk og man forventer at modtage kærlighed fra andre.
Med andre ord – Lars Løkke er vel det, der kaldes “folkelig”.

Her er to trigoner – den ene til Saturn og den anden til Neptun – begge i vandtegn.

Saturn i 7. hus giver indtryk af en solid, troværdig person overfor Uranus og Pluto – kan tolkes som et stort behov for nyskabelse – og det i den helt store liga med sygehus-, kommunal- og skattereformerne.
Er quindicile – 165° – til Asc, hvilket betyder, at det er meget vigtigt for ham, at fremstå som en pålidelig og ansvarlig person.

Neptun er quindicile til Merkur og kvadrat til Ascendanten og fortæller en anden historie. Om en lidt anløben og upålidelig person, som ligefrem samler på “sager”.
En af den mest kendte kaldes “underbuksesagen”fordi han havde købt tøj for 152.000 kr. på partiets regning – det så de ikke på med milde øjne i ”Landbrugsvenstre”.
Der var også sager om rod med bilagene for rengøring af hotelværelser for tobaksrøg, pornofilm, diskoteksbesøg, taxaer, cigaretter på skatteborgernes regning. Uberettigede flyvninger på 1. klasse.
Der var også en udfordring med at adskille “PrivatLars fra StatsministerLars”. Han blev også kritiseret for at have at have spoleret COP15,  nedlagt Irakkommisionen og ansvarsforflygtigelse i Instrukssagen.

Hvem vinder – Neptun eller Saturn? Den upålidelige Lars eller den disciplinerede  Lars?

Vi er her for at lære, så jeg satser på, at Lars Løkke har lært lektien og at han viser sig værdig til at redde det sygehusvæsen, han som indenrigs- og sundhedsminister siges at have kørt i sænk med Sygehusreformen i 2002 og 2007, som stort set handlede om en ideologi om privatisering.
Idet private sygehuse fik betaling for at udføre lette, ambulante operationer, hvilket trak sygeplejerskerne, som skulle have taget sig af de indlagte patienter, over til privathospitalerne. https://pov.international/husk-pa-lars-lokke-sygehusvaesen/

Neptun kan også stå for medfølelse med de underprivilegerede, de udstødte og udsatte – social samvittighed, som nok har medvirket til hans oprettelse af Løkkefonden, der hjælper udsatte unge drenge – og piger –  til at komme på ret køl igen.

Endelig kan Neptun også betyde sensitivitet, æstetik og kreativ udfoldelse. Med 3 Quintiler og 5. hus hersker Jupiter i 10. hus, understøttet af Mars og Merkur, samt Løve ascendanten og den uaspekterede Sol har han mange kreative potentialer, som også kan bruges til kreativ problemløsning.

Men vi må spørge – hvad er Lars Løkkes idealer og projekt – privatisering eller velfærd for hele befolkningen, og ikke bare for dem, der kan købe sig ind på privathospitaler? Hvordan mener han, at det burde være?
Og hvad blev der egentlig af “Grønthøstermodellen”, hvor sygehusene skulle skære 2 % ned hvert år – kaldtes udsultning, dvs. underminering af det offentlige sygehusvæsen.

 

Det ser ud til, at han har gode chancer ved valget 1.11.2022:

  • sa ♇ = ♃: succes
  • sa ♅ = ☿, MC-hersker: nyt job
  • sa ♃ = ☊, ♀: succes
  • tr ♄ = Dsc: træder frem, være mere synlig
  • prog ☽ = ♅, Dsc-hersker: Ny start
  • tp ☽ ☌ Dsc: Nu sker det

Ved en astrologisamtale bliver du klogere på
hvordan du kan udfolde dine iboende muligheder.

Translate »