Horoskop 2021

Horoskop 2021

Dit personlige horoskop fortæller om, den du er og formålet med dit liv. Det fortæller om dine iboende muligheder og dit kald, dvs. det livs- og arbejdsområde, hvor dine medfødte anlæg og interesser bedst kan folde sig ud. Herved vil du opleve, at livet er meningsfuldt.

Ikke at bruge sine potentialer er spild af sine muligheder og fører til skuffelser, utilfredshed og bitterhed. 

Dit personlige horoskop peger også på de udfordringer, dvs. opgaver, du er kommet for løse. Det kunne være slippe din psykiske bagage – måder at tænke og reagere på som hæmme din frie og spontane livsudfoldelse. Når du er blevet bevidst om dine psykiske mønstre kan de vendes til stærke sider, som kan hjælpe dig til at leve mere fuldt.

Ved en astrologisamtale bliver du klogere på dine mønstre, udfordringer og potentialer og hvordan du kan udfolde dine iboende muligheder.

Livet er ikke fastlagt skæbne, men fuldt af muligheder. Dit liv bestemmes af dine valg og dine handlinger.

Det er let at træffe valg, som fører til omveje og måske blinde veje. Det er let at miste sig selv, og let at miste orienteringen i livet. Det fører til oplevelse af meningsløshed og depression. At eskapisme virker som en vej ud, vidner det store forbrug af alkohol, stoffer, medicin og den evige jagt efter nye oplevelser og ting, der kan udfylde tomrummet.

En astrologisamtale hjælper dig til at træffe bevidste valg, så du kan løse dine livsopgaver.

Et horoskop indeholder utallige informationer, mange af dem kan ses i et såkaldt computerhoroskop. Men du drukner hurtigt i de mange og ofte modstridende informationer. Der er brug for et overblik, for at skelne, for en struktur og en syntese. En astrolog har overblikket og skaber en syntese. Derfor kræver det mindst 10 års studier at blive en god astrolog.

En astrologisamtale går direkte til det væsentlige – til de mønstre, der er relevante for lige netop dig.

Se mere her – https://lysetskilde.dk/astrologisamtale/

Translate »