Horoskop 2020

Horoskop 2020

Horoskopet er den manual til at leve et meningsfuldt liv, som vi alle har fået i fødselsgave.

Det fortæller, hvem du er og hvorfor du er her. Det fortæller om dine potentialer og udfordringer, om nogle af de vigtige opgaver, du er kommet for at løse.

Selvfølgelig taler vi her ikke om de pophoroskoper, man ser i aviser og ugeblade. De taler om stjernetegn. Der er 12 stjernetegn, dvs. 1/12 af alle mennesker har samme stjernetegn. Det svarer til at fortælle om et menneske ud bare ud fra skostørrelsen.

Nej, vi taler om dit personlige horoskop.  Dit personlige horoskop afspejler planeternes stilling og mønstre på himlen præcist på det tidspunkt, du blev født. Det er din specielle og unikke forbindelse til universet. Intet sker tilfældigt. Heller ikke din fødsel og dit liv. Det er fantastisk at tænke, at planeternes mønstre aldrig gentages – for planeterne fortsætter med at bevæge sig rundt ad deres baner i forskelige hastigheder.

Hvert øjeblik er unikt – præcist som dit fødselshoroskop og du er helt unikke.

De himmelske mønstre, som dit horoskop afspejler, har forbindelse til de psykologiske mønstre i dit liv.

Når vi lærer at samarbejde med disse mønstre, kan vi leve målrettede, bevidste og meningsfulde liv.

Livet opleves meningsfuldt, når vi bruger vores medfødte ressourcer og muligheder til at løse de opgaver, vi er kommet for at løse. Og hvad er det så for opgaver? De kunne være at slippe psykiske ubevidste mønstre, hindrer dig i at være dig selv og leve fuldt ud. F.eks. kan lavt selvværd få dig til at tro, at du ikke er god nok og derfor søger bekræftelse hos andre, hvorved du let glemmer dig selv og dine egne behov. Dvs. du mister dig selv.

Sådanne mønstre ses tydeligt i horoskopet og de kunne være et godt udgangspunkt for en astrologisamtale.

Her bliver du klogere på dine psykiske mønstre, og hvad du kan gøre for at omdanne dem til potentialer og talenter. Hvordan du kan realisere dig selv.

En astrologisamtale handler om dig og dit liv. Du får et helt nyt perspektiv på dine muligheder. Se mere her – https://lysetskilde.dk/astrologisamtale/

Translate »