Hillary Clintons horoskop
Stalins liv og horoskop
16. maj 2020
Boris Johnsons horoskop
18. maj 2020

Hillary Clintons horoskop

bill-og-hillary

Hillary Clinton var USAs førstedame fra 1993 til 2001 som præsident Bill Clintons kone. Fra 21. januar 2009 til 1. februar 2013 var hun udenrigsminister (Secretary of State) i Barack Obamas regering.

Hillary Clinton har en universitetsgrad i historie fra Wellesley College i Massachusetts i 1969 og i jura fra Yale University i 1973. (Kilde: Wikipedia).

Blev på nomineringsaftenen anbefalet af Obama, som den bedst uddannet og foreberedte præsidentkandidat nogensinde – ham selv iberegnet.

hillarys-horoskop

Med Solen i Skorpionen og Månen i Fiskene skulle hun have både en stærk intuition og intellekt med en  god fornemmelse for begreber, mennesker, følelser, idealer og ”det, der er rigtigt”.

Solen er uaspekteret og det betyder generelt, at man kan have vanskeligt ved at finde sin plads i samfundet og  at, man kan have svært ved at blive forstået af andre – og endda at forstå sig selv – man kan måske føle sig alene og til tider isoleret. Solen i 12. hus – peger på det samme.

skeptisk-hillary

Nu kan vi bedre forstå, hvorfor det siges, at det er vanskeligt for hende at komme i kontakt med sin omverden – med sine vælgere!

Vi bemærker, at Solen tillige er i gensidig reception med Pluto, dvs. en intens drift efter magt og kontrol og fokuseret på at træde offentligt frem og få succes. Man kan med et sådant aspekt være hensynsløs, manipulerende og truende.

Vi bemærker at Ascendanten sammen med Merkur og Venus også er i Skorpionens tegn – det magtfulde, den intense og måske mistroiske udstråling gentages her.

Med Merkur i Skorpionen er hun disponeret for at være mentalt dybdeborende og at gennemskue alt – incl. andres motiver!
Venus er også i Skorpionen – det intense og lidenskabelige kan måske være forbundet med – om ikke i kærlighedsforhold eller forhold til andre – så med ambitioner og sager?

indadvendt-hillary

Der er en vis indadvendthed med Merkur retrograd – dvs. intellektet kan være mere indadskuende og analyserende end udadvendt kommunikerende og formidlende. Måske rodet med e-mail kontoen vidner lidt om dette? Samme historie ser vi gentaget med Saturn i kvadrat til Merkur – på nøjagtig samme grad!
Med Månen i Fiskene er der også et behov for at arbejde med det mere uhåndgribelige.

Merkur er ydermere i kvadrat til de tre stærke planeter: Saturn, Pluto og Mars – de står tilsammen for magt, aggression og hensynsløshed og får stor betydning, når også Ascendanten er så stærkt med. Trump har tilsvarende konstellationer – er nok et politikersyndrom.

De tre stærke planeter står i 9. hus; Månen og Solen hersker tillige begge over 9. hus; Jupiter er uaspekteret, i sit eget tegn, i 1. hus og i kvadrat til MC. Det er jura og udland. Derfor ikke helt tilfældigt, at hun har en universitetsgrad i jura og at hun var udenrigsminister.

Som Trump har hun også de fleste planeter over horisonten – igen let at blive offer for hændelser i omgivelserne – mon hun indhentes af de mange ukrypterede e-mails og andre skjulte ting – som beskyldninger om bestikkelse? Et helt uskyldigt offer er hun næppe. Og hvad skylder hun de nuværende kampagnebidragere fra “Corporate America”?

Statskvinde

Månen tillige kvadrat til Uranus – vidner om impulsivitet, emotionel fjernhed og tilknappethed, frygt for tilknytning, insisteren på at gøre tingene på sin egen måde. Igen samme historie: Kan føle sig speciel – udenfor, alene, svært med en naturlig kontakt til andre.

Neptun er Oriental og vigtigt for valget af karriere – en søgen efter det ideelle, det perfekte, drømmen – kan føre til jagten efter arbejdssucces.

Har – som rivalen Trump – ingen planeter i elementet Jord – hvorfor det kan være svært ved at få tingene til at lykkes i praksis.

Ved en astrologisamtale bliver du klogere på
hvordan du kan udfolde dine iboende muligheder.

.

Translate »