Donald Trumps horoskop

Donald Trump er en af de mest kendte personer i verden. Han er forsidestof, for næsten hver gang han udtaler sig offentligt kommer der nye uhyrligheder, overdrivelser, angreb, mistænkeliggørelse eller fornærmelser, der om muligt er værre end de foregående. Går hver gang over stregen, synes at blive mere og mere skinger.

Donald Trump” by Gage Skidmore is licensed under CC BY-SA 2.0.

Donald Trumps horoskop

Donald Trumps horoskop viser klart manden som vi kender ham
Donald Trumps horoskop

er symbol for hvordan han psykisk er struktureret – udadreagerende, aktiv, stort behov for opmærksomhed, anerkendelse og at være helt speciel.  Han synes med sine kontroversielle udtalelser at skræmme mulige vælgere væk og derved mindske sine chancer for at vinde præsidentvalget 8. november 2016.
Det kunne være interessant at se om, der bag den provokerende facade gemmer sig et menneske med visioner – et menneske som vil noget konstruktivt. Lad os derfor kaste et blik på Donald Trumps horoskop og dermed hans psyke og personlighed.Med kombinationen af Solen i Tvillingerne og Månen i Skytten bringes livsenergien til at søge afveksling og at kommunikere ind i behovet for at få sine meninger respekteret. At lægge planer og at narre eller overliste modparten er vigtigere end at bygge noget op fra grunden og hvis tingene ikke går som planlagt, kommer det at tale om målene til at fylde mere på bekostning af at realisere dem. Dette gælder i mere eller mindre grad for alle mennesker med samme Sol-Måne kombination og ser ud til at passe forbavsende godt med vores indtryk af Donald Trump.

Vi bemærker, at Donald Trumps horoskop ingen planeter viser i jord, hvilket antyder en mangel på praktisk håndelag – det er svært at få tingene gjort, man skal anstrenge sig ekstra.
At han, til trods for dette har fået gjort sig selv til succesrig byggematador og spekulant, vidner om, at astrologien er mere kompliceret end som så – mange aspekter spiller ind. Der skulle imidlertid være sager i kølvandet på flere af hans projekter, som ikke levede op til løfterne. Så det med at færdiggøre og holde, hvad man lover kan antyde dette manglende jordelement.
Donald Trumps horoskop viser flest planeter over horisonten, herved skulle man være disponeret for at opleve at blive skubbet rundt med af kræfter, som man ikke har styr på – at man bliver gjort til offer for omstændighederne og derfor let kan føle sig snydt.
En offerrolle og en vis mistænksomhed kan let blive resultatet, en sårbar position – fra hvilken man let udvikler en ”slå-fra-sig attitude.”  Det er præcist dette indtryk, Trump giver offentligheden.Vi bemærker også, at der er flest planeter i den østlige halvbue – der en tendens til forsvar og selvbeskyttelse, en lukkethed omkring sig selv. Man skjuler sig bag en beskyttende facade – det er svært at indrømme fejl. Måske fordi man ikke føler sig god nok? Forsvarsmekanismerne er aktiveret, man er hurtig på aftrækkeren.

Vi bemærker, at Saturn er i 11. hus. Der peges på et enormt behov for at blive accepteret og være god nok – en konstant søgen efter bekræftelse.

Med Ascendanten i Løven er der et stort behov for at føle sig betydningsfuld – man viser sig gerne frem, på en storslået og stolt måde – selvoptaget og dramatisk.
Vi ser også, at Pluto er uaspekteret, hvilket antyder en stærk personlighed, der skaber dramatiske og omfattende forandringer omkring sig – en dominerende person med et stor behov for magt og kontrol. Pluto er tillige i midtpunktet Mars-Saturn: Behovet for at tage kontrollen, gennemtvinge et emne, stærk vrede. (Noel Tyl, p. 826).

Med Pluto fremhævet er det let at blive kendt i offentligheden, hvilket bekræftes af, at Aries-punktet (0 gr. i Kardinale tegn) er i midtpunktet af Sol-Merkur: Et potentiale for offentlig projektion ved at kommunikere og formidle sig selv og sine idéer. (Don McBroom: Midpoints, p. 189, Llewellyn Publications 2009).

Pluto befinder sig i 12. hus, dvs. at indehaveren ofte kan opleve, at verden forstår mig ikke – andre forstår bare ikke ens “store tanker og gode hensigter”.
Mars er også i Løven og i konjunktion med Asc. – karaktertræk , som peger i retning af voldsom selvhævdelse, aggressivitet, stridslysten, handlekraft, egoisme, hensynsløshed, føler sig så ovenpå og urørlig.
Mars er tillige i kvadrat til MC  – handlekraft, impulsivitet, aggression og den stærke vilje til at gøre sig gældende i samfundet med at fremme sin livsfilosofi (Mars hersker over 9. hus)
Asc. og Mars er tillige i konjunktion med fixstjernen Regulus – Løvens Hjerte – og forstærker karaktertræk som: stolthed, fordomsfri, målbevidsthed, kolerisk temperament, egoisme, kan mangle selv kritik og vil med sine subjektive holdninger kæmpe til det sidste for egne meninger. (Sigvard Mahler Dam: Rejsende i Fixstjerner, s. 211).

Iflg. Wikipedia blev Trump bortvist fra sin skole som 13 årig for at lave for megen ballade og fortsatte skolegangen  i New York Militær Akademi. Det lykkedes ham dog at undgå at blive sendt til Vietnam, som mange af hans jævnaldrende blev det.
Alene ud fra disse få observationer har vi en rimelig dækkende beskrivelse af politikeren og reality-stjernen Donald Trump med et stort behov for anerkendelse og for at være i det dramatiske centrum. En offentlig stærk, magtfuld og aggressiv person, som let føler sig misforstået og kommer i en offerrolle, der fungerer ved at angribe og mistænkeliggøre andre.

Et par nuancer skal dog tilføjes:
Uranus er Oriental – dvs. den stiger op før Solen på den østlige horisont og er vigtig i forbindelse med karrieren, som skal kunne dække behovet for uafhængighed, individualitet, nytænkning og afveksling. Den er også tæt på Solen, hvorfor han er konstant på udkig efter den næste udfordring og eventyr.

Saturn er tæt på Venus og kan betyde, at følelser og dermed medfølelse, kan være undertrykt og at han har behov for, at relationer til andre – herunder kærlighed – er under hans kontrol. Det kan også betyde behov for at bevise noget ved valget af partner og at ambitionerne kan handle om materielle fordele.

Jupiter kvadrat Venus – overdrevent behov for relationer og penge.
Man kunne også forledes til at tro, at han dermed ville være en stor filantrop, som det er kutymen for rige mennesker i USA; men Google henviser til artikler, der påstår, at han er blandt verdens mindst filantropiske milliadærer.

Saturn kvadrat Jupiter – man indtager en autoritativ position med ens meninger og det, man tror på – jeg ved bedst eller min mening er sandheden.

Til sidst ser vi Neptun kvadrat Merkur og det kan betyde, at man kan være drevet af fantasi og illusioner og måske en stærk idealisme. Det kan også betyde en tendens til snyd og bedrag  i ens kommunikation.

Sammenfatning
På spørgsmålet – om der bag den provokerende facade gemmer sig et menneske med visioner, et menneske som vil noget konstruktivt – må vi derfor svare: Nej – det ser der ikke ud til. Det ser ud til WYSWYG: “What You See is What You Get”.

For overalt i hans Donald Trumps horoskop ser vi den samme fortælling gentaget igen og igen: Behovet for bekræftelse, for at være i offentlighedens lys. Ambitioner om penge og magt. Et impulsivt, aggressivt, hensynsløst og rastløst menneske – som ikke synes at have den pondus, vi forbinder med præsidenten for USA.

Ved en astrologisamtale bliver du klogere på
hvordan du kan udfolde dine iboende muligheder.

 

Del denne artikel:

Kendtes horoskoper

h.c. andersen

En astrologisamtale med H.C. Andersen

De fleste kender H. C. Andersen som en hyggelig eventyrdigter – men han var også en kritiker af samfundsordenen og af menneskers måder at behandle hinanden på. Med stor psykologisk indsigt, humor og ironi spiddede han det falske og oppustede og behandlede på nye måder de evige temaer om uretfærdighed og kampen mellem det gode og det onde.

Læs mere

Kong Frederik X’s horoskop

Kong Frederik X har fået anerkendelse og er blevet populær især blandt de unge som sports- og musikprins.
Han er blevet trænet, oplært og forberedt hele sit liv til at indtage posten som Konge.
Se i denne astro-psykologiske analyse om han har potentialerne.

Læs mere

Mette Frederiksens horoskop

Jobbet som politiker er ideelt for Mette Frederiksen, for her kan hendes medfødte potentialer, uddannelse og erhvervede talenter folde sig ud. Her kan hun realisere sig selv – her er hendes kald!

Læs mere
Lars Lokke

Lars Løkkes horoskop

Lars Løkke har 4 planeter og MC i Tyrens tegn – konkret og praktisk, bringer sig naturligt i centrum, har talegaverne, er i god kontakt med folk, vil skabe store ændringer med kreativ problemløsning.

Læs mere

Bidens horoskop

Joe Biden er et modent menneske – troværdig, etisk og moralsk. Et sådant menneske som præsident har USA og verden netop brug for nu.

Læs mere

Putins horoskop

Putins horoskop viser magt og kontrol og hans krig handler om at realisere idealer om “Imperiet” – at genoprette respekt for “Fædrelandet” – dets omdømme, rette position og geografiske udstrækning i verden.

Læs mere
Translate »