Coaching
Nicholas og Helena Roerich
14. september 2016
Formål med dit liv
11. december 2016

Coaching

Coaching

En astrologisamtale går lige til essensen – for i et horoskop står det hele.

Det som hos en almindelig coach eller psykolog kan tage mange timer og måske samtaler at afdække, kan astro-terapeuten aflæse direkte og derfor undgå at spilde dyrebar tid.

Horoskopet fortæller ikke alene om potentialer, ressourcer og udfordringer – om den type arbejde og aktivitet, hvor du bedst kan folde dine talenter ud, så du kan leve et liv med mening og formål – men også på hvilke tidspunkter karrieren bør være i fokus.

Spild ikke dit liv på et arbejde, hvor du langsomt visner.

Dem, som ikke bruger deres talenter og evner, har ofte en oplevelse af at livet går dem forbi – og deraf følelser af meningsløshed og depression, som mere og mere desperat kan druknes i alkohol, forbrug og aktiviteter.

 

visne-blomster-150x150

videnskab-150x150

En astrologisamtale kan siges at være coaching, life coaching, jobcoaching, karrierecoaching på et videnskabeligt grundlag.
Se bl.a. om den franske statistiker og psykolog Michel Gauequelin, der over en periode på 23 år (1949-1973) forskede i sammenhængen mellem astrologien og visse professioner. Han ville først vise, at astrologien ikke duede – men endte med at bevise, at der faktisk er noget om snakken.

http://astrologynewsservice.com/articles/the-gauquelin-controversy/

Ved en astrologisamtale bliver du klogere på
hvordan du kan udfolde dine iboende muligheder.

Translate »