Boris Johnsons horoskop
Hillary Clintons horoskop
17. maj 2020
Den danske Pige – Lili Elbe
19. maj 2020

Boris Johnsons horoskop

Boris Johnson (født 19. juni 1964 i New York af engelske forældre) er en britisk politiker fra Det konservative parti. Er uddannet i klassiske studier fra Oxford Universitet, arbejdede derefter som journalist og har tidligere været redaktør for The Spectator. Han er kendt for sin excentriske offentlige person.
Medlem af Underhuset (2001-2008), borgmester i London (2008–2016), udenrigsminister (2016–2018).Var en af de ledende fortalere for Brexit. Den 24. juli 2019 blev han premierminister i Storbritannien.

Boris Johnson er kendt for at være en excentrisk og kontroversiel figur, der forstår at bringe sig i centrum. Blev valgt på og lovede at levere det Brexit, som ikke lykkedes for forgængeren.

Det kunne være interessant at se om, der bag den provokerende facade gemmer sig et menneske med visioner – et menneske som vil noget konstruktivt. Lad os derfor kaste et blik på hans horoskop og dermed hans psyke og personlighed.

Alle, der har Solen i Tvillingerne og Månen i Skorpionen, har en mental og nervøs energi med dybe emotionelle behov for at være noget særligt – det skaber en magnetisk tiltrækningskraft.
Hvis vedkommende er sårbar kan de mentale energier fejes af banen af idéerne og idealerne om andre eller man kan blive knyttet følelsesmæssigt til en sag. Romantisk relationer kan ligeledes overskygge fornuften og sætte retningen i livet.

Med Ascendanten i Vægten og Venus ved Solen har Boris Johnson store sociale evner. Vi bemærker, at Venus er retrograd, hvilket kan udlægges som, at en af BJ’s lektioner i denne inkarnation er at lære om følelser og relationer.

Solen og Venus er tillige nær den nordlige måneknude – alle tre i Vædderpunktet (O° +/- 2 ° i Kardinale tegn). Det tyder på, at han har behov for at projicere sig ud til offentligheden – ja han er nærmest prædestineret til at blive en offentlig person.

Yderligere er Sol/Måne-midtpunktet (vores vilje og mest grundlæggende behov, derfor et meget vigtigt identitetspunkt) 29° i Løvens Hjerte, hvor fixstjernen Regulus befinder sig og forstærke planeter her med løvens  kvaliteter mange gange –  dvs. et meget stort behov for at føre sig stort frem – kæmpeego. Trump, som også er Tvilling har Mars og Ascendanten her!

Merkur er uaspekteret, slutdispositor, hersker over 9. hus – så her er meget store potentialer for kommunikation og formidling.
3. husherskeren er Jupiter, udfordret af Neptun, hvilket let kan føre til uklar og måske vildledende kommunikation.
Boris Johnson startede sin karriere som journalist og er kendt for at forvrænge information fra Bruxelles, hvilket var medvirkende til at skabe stor modstand mod EU i befokningen og dermed bane vejen for Brexit.

Med 9. hus fremhævet er store idéer og idealer i fokus og med Jupiter og Neptun inde i billedet – kan det let blive til  illusioner.
9. hus peger også på udlandet – han har som journalist boet en del år i Bruxelles og han har været udenrigsminister.

Merkur og Venus hersker over 12. og 8. hus – her kunne være interesser i spirituel, religiøs og okkult retning – er han frimurer?

Uranus overfor Saturn peger på et behov for at forny gamle udlevede strukturer – med Pluto involveret og quindicile (165°) Saturn – er her nærmest en tvangstanke om at skabe store ændringer og transformere stive systemer – på en storladen måde. Energien og handlekraften kommer dog ikke bare af sig selv fra Mars – apex i T-korset, for Saturn kvadratet og O planeter i ild kan hæmme; men Uranus og Pluto kan føre til store og uforudsigelige handlinger.
Pluto – Saturn kan pege på en karriere inden for statsadministrationen, magt og politik. Solen er medhersker over 10 hus og meget eksponeret i 9. hus. Det kunne være en statsmand.

Mars er også udfordret af quindicilen fra Neptun – karisma og forførelse – kan bruges til at nå de store idealer  (Månen quindicile Jupiter) eller illusioner.

Vi bemærker også, at her ingen planeter er i Kardinale tegn – dvs. det er svært at finde og sætte retningen – en hæmsko for en leder. Boris Johnson er tilmed kendt for ikke at have en klar dagsorden og retning – men tager mere bestik af stemningen blandt folk – med andre ord en opportunist.

Konklusion
Hvis der er nogen, der kan skabe nyt liv i den fastlåste situation UK-EU relation er det nok BJ, som tilmed synes at være prædestineret til opgaven.

Er det ikke utroligt – det hele står i hans horoskop? Hvad står i dit horoskop?

Den 22. juli 2019, da han blev valgt til formand for det konservative parti  og dermed premiereminister, var MC = Saturn, herskeren over IC – ambitionerne fik et kæmpe løft vedr. fædrelandet.
Tr Saturn havde tillige passeret IC – en ny start.
Det hele udløst af tp Månen, som lige var gået hen over ascendanten og kvadrat til hans MC.

Selvfølgelig må vi nok forvente en del bølgegang – især når hans solar arc MC kommer i konjunktion med hans Uranus til august 2020 og når solar arc Uranus kommer konjunktion med hans Måne, som hersker over MC, januar 2021.
Samtidig  – april og efterår 2020 og februar 2021 – kommer transit Neptun i kvadrat til den for ham vigtige planet Merkur – meget uklar kommunikation.
Det hele udløses måske i februar 2021 i form af store forandringer.

Ved en astrologisamtale bliver du klogere på
hvordan du kan udfolde dine iboende muligheder.

.

Translate »