blogside
24. november 2023

En astrologisamtale med H. C. Andersen

De fleste kender H. C. Andersen som en hyggelig eventyrdigter – men han var også en kritiker af samfundsordenen og af menneskers måder at behandle hinanden på. Med stor psykologisk indsigt ...
25. oktober 2023
Pave Frans' horoskop

Pave Frans’ horoskop

Pave Frans - et utraditionelt menneske, der trods svære odds ser ud til at have realiseret alle sine potentialer og en meget utraditionel pave, som - i en tid efter og måske med - mange skandaler i katolske kirke er blevet dens redning, idet han står for medmenneskelighed, visdom og en vilje til reformer.
17. oktober 2023
Mette Frederiksens horoskop

Mette Frederiksens horoskop

Jobbet som politiker er ideelt for Mette Frederiksen, for her kan hendes medfødte potentialer, uddannelse og erhvervede talenter folde sig ud. Her kan hun realisere sig selv - her er hendes kald!
16. oktober 2023

Bidens horoskop

Joe Biden er et modent menneske - troværdig, etisk og moralsk. Et sådant menneske som præsident har USA og verden netop brug for nu.
15. oktober 2023
Donald Trump horoskop

Donald Trumps horoskop

Donald Trump er en af de mest kendte personer i verden. Han er forsidestof, for næsten hver gang han udtaler sig offentligt kommer der nye uhyrligheder, overdrivelser, angreb, mistænkeliggørelse eller fornærmelser, der om muligt er værre end de foregående. Går hver gang over stregen, synes at blive mere og mere skinger.
14. oktober 2023

Putins horoskop

Putins horoskop viser magt og kontrol og hans krig handler om at realisere idealer om "Imperiet" - at genoprette respekt for "Fædrelandet" - dets omdømme, rette position og geografiske udstrækning i verden.
13. oktober 2023

Zelenskys horoskop

Zerensky har realiseret sine medfødte potentialer til at træde frem som en meget stærk, karismatisk og intens kommunikator - til at blive nationens leder.
12. oktober 2023

Sammenligning af Zelenskys og Putins horoskoper

Mange planeter i Zelenskys horoskop ser ud til at have en dominerende og magtfuld indflydelse på planeter i Putins horoskop. Her er ubevidste kræfter på spil. Måske kan Putin føle sig under dybdepsykogisk belejring?
26. oktober 2022

Lars Løkkes horoskop

Lars Løkke har 4 planeter og MC i Tyrens tegn - konkret og praktisk, bringer sig naturligt i centrum, har talegaverne, er i god kontakt med folk, vil skabe store ændringer med kreativ problemløsning.
18. oktober 2022

Jakob Ellemanns horoskop

Har Jakob Ellemann det, der ska til for at blive statsminister? Har han pondus? Ja - det viser denne psyko-astrologisk analyse.
16. august 2022

Mick Jaggers horoskop

Mick Jagger har fire planeter i Løvens tegn - dramatisk selviscenesættelse. Med ganske få udfordringer og vrik med kroppen kunne han folde den psykiske struktur ud og realisere de potentialer, som hans horoskop viser - som om han blot udfyldte en skabelon, der var lagt til rette.
27. juni 2022
Fuldmåne

Bevidsthedsudviklende cyklus

Perioden fra en nymåne over fuldmåne til den næste nymåne er en enestående chance for at løfte sig selv op på et højere bevidsthedsplan og dermed erfare mere formål og mening i sit liv.
26. juni 2022

FULDMÅNE MEDITATIONER

Fuldmånemeditationer er Vandbærerens Tidsalders 12 fester over året. Højdepunkterne i årets cyklus er Påskefesten ved Vædderens fuldmåne, Wesakfesten ved Tyrens fuldmåne og Den Gode Viljes Fest ved Tvillingernes fuldmåne.
25. juni 2022

Ny- og fuldmåne i Vædderens tegn

Tvillingernes tegn handler om intellekt – om tanker og tænkning, om at lære, at være opmærksom og bevidst om sin omverden, om at finde årsager til virkninger, at indsamle og sammenholde og formidle information – om at forstå verden.
24. juni 2022

Ny- og fuldmåne i Tyrens tegn

Tyrens tegn handler om værdier - det, man anser for vigtigt i livet. Ikke bare noget, man taler om - men noget man prøver at realisere.
23. juni 2022

Ny- og fuldmåne i Tvillingernes tegn

Tvillingernes tegn handler om intellekt – om tanker og tænkning, om at lære, at være opmærksom og bevidst om sin omverden, om at finde årsager til virkninger, at indsamle og sammenholde og formidle information – om at forstå verden.
22. juni 2022

Nymåne i Krebsens tegn

Krebsens tegn handler om følelser - om tryghed, hjem, familie, omsorg og det nære. Om at være forbundet med det hele og være inkluderende. Om at skabe fred og harmoni omkring sig.
2. januar 2022

Astroudsigt 2022

2022 handler fortsat om corona, vaccinationer og konspirationsteorier og de bagvedliggende temaer om afdækning af skyggesider inden for magtudøvelse og den højstemte proces med at komme frem til nye måder at løse gamle problemer på.
8. oktober 2021

Brixtoftes horoskop

Peter Brixtofte var en folkelig politiker med store visioner og stor gennemslagskraft, der var glad for mennesker, magt, foldbold og rødvin.
8. juli 2021

Selvværd

Lavt selvværd hæmmer din livsudfoldelse og udvikling. Du kan - ved lidt hjemmearbejde - udvikle dit selvværd og derved udfolde flere af dine medfødte muligheder, realisere dine potentialer og øge din livskvalitet.
2. januar 2021

Astroudsigt 2021

2021 vil nok være præget af sammenstød mellem to sæt værdier: Fiskenes følelsesbaseret og materialistisk orienteret og Vandbærerens mentalt baseret og helhedsorienteret.
29. november 2020

Astroudsigt December 2020

Temaet for december måned er at tænke livsfremmende tanker og medvirke til at skabe konstruktiv psykisk atmosfære og dermed fred.
29. oktober 2020

Astroudsigt November 2020

November starter med en meget intens Fuldmåne og det amerikanske præsidentvalg og slutter med Solen i Skyttens tegn. Måneden vil ellers præges af Uranus’ elektriske energier – individualisme og frigørelse.
24. oktober 2020

Trump-Biden

Begge kandidater har store chancer for at vinde. Det kan ikke blive uafgjort - så hvem har størst chance for at vinde?
29. september 2020

Astroudsigt Oktober 2020

Oktober bliver en meget astrologisk intens måned. Vi har hele to fuldmåner. Mange spændinger skaber måske en meget ophedet atmosfære.
27. august 2020

Astroudsigt September 2020

September måned kan handle om ombrydning af værdier og ledelse af samfund, institutioner og store organisationer, for aspekterne, der blev startet i januar med Saturn-Pluto gælder stadig.
31. juli 2020

Astroudsigt August 2020

Astrologiudsigten for august måned fortsætter perioden med store udviklingsmuligheder. Fuldmåne i Løvens tegn den 3. Sirius - Sol for vores Sol - stiger op sammen med Solen. Fra Sirius strømmer 2. stråleenergierne – buddhi – kosmisk kærlighed ned over vores planet.
3. juli 2020

Astrologiudsigt Juli 2020

Astrologiudsigten for juli måned fortsætter perioden med store udviklingsmuligheder. Det er sommer, Krebsens tegn og tid for afslapning, før det hele så småt begynder igen i Løvens tegn
5. juni 2020

Astrologiudsigt Juni 2020

Astrologiudsigten for juni måned byder på mange planetaktiviteter og derfor mange hændelser og udviklingsmuligheder. Her er fuldmåne, nymåne, måne- og sol formørkelser, solhverv og mange retrograde planeter.
5. juni 2020

Saturn og Pluto – januar 2020

Belønning i form af fred - for dem, som har arbejdet hårdt, målrettet, ansvarligt og disciplineret.
4. juni 2020

Verdensbilledet

Hvordan vi opfatter virkeligheden, hvordan det hele hænger sammen og hvad vi anser for vigtigst i livet - er stort set baseret på den officielle opfattelse, der lige nu gælder. Nu er det den materialistiske opfattelse - dvs. kun det, der kan måles og vejes tæller. Men sådan har det ikke altid været og det er ved at ændre sig til, at der er noget mere.
23. maj 2020

Tove Ditlevsen, forfatter

Tove Ditlevsen, forfatter og brevkasseredaktør. Mønsterbryder, voksede op i et fattigt Vesterbro i 20'erne. Kendt for sin sårbarhed, sit smertefyldte liv, barske humor og nådesløse udlevering af sig selv og sine omgivelser. Har siden været til stor inspiration for de efterfølgende forfattergenerationer. Og i dag – snart 40 år efter sin død – regnes hun som en af Danmarks største forfattere.
22. maj 2020

Prins Henriks horoskop

Prins Henrik er dobbelt tvilling - kommunikation og formidling. En meget alsidig personlighed - det royale og det joviale, folkelige. Det særprægede og unikke kombineret med ansvarlighed og selvdisciplin. Kunstnerisk kreativitet på den ene side - kontrol og magt på den anden.
21. maj 2020
Amy Winehouse horoskop

Amy Winehouse

Amy Winehouse, den engelske jazz-blues-soul sanger med den store stemme, der døde af en overdosis i 2011 - 27 år gammel. I filmen er hendes liv et skoleeksempel på det, der så tydeligt fremgår af hendes horoskop: Ingen støtte fra forældre i hendes barndom og deraf følgende problemer med identitetsdannelse og manglende selvværd.
20. maj 2020

David Bowies horoskop

David Bowie - en af de mest originale stemmer i rock og roll i næsten 50 år. Forkæmper for mystik, oprørskhed og nysgerrighed i sin musik. Ikon for mennesker og i mange forklædninger: androgyn, orange-hår, rum mand fra det ydre rum, velklædt, blåøjet funk mester, stof-elskende ”art rocker”, new-wave hit-maker, hård rocker, techno entusiast og jazzz impressionist. David Bowies flair for det teatralske vandt ham utallige fans. Hans indflydelse på musikverden har været enorm
19. maj 2020

Den danske Pige – Lili Elbe

Den danske kunstmaler Lili Elbe (oprindeligt Einar Wegener) 1882 – 1931 var den første person i verden, der fik foretaget en kønsskifteoperation. Komplikationer opstået i forbindelse med indgrebet endte dog med at koste ham/hende livet. Til trods at man ikke kan se køn eller sexuel orientering i horoskopet, sandsynliggør mange træk, at Einar Wegener kunne blive til Lili Elbe.
18. maj 2020

Boris Johnsons horoskop

Boris Johnson har i mange år vært en kontroversiel skikkelse , som forstår at sætte sig selv i centrum - som journalist, som medlem parlamentet, som borgmester i London og som fortaler/ indpisker - for Brexit.
17. maj 2020

Hillary Clintons horoskop

Skønt Hillary Clinton ikke er særlig populær hos de fleste i USA (magtarrogance og korruption), skulle hun have store chancer for at blive den næste præsident - for hun anses det mindste af to onder. Men kan hun som den første kvindelige præsident klare jobbet? I denne astro-psykologiske analyser kommer vi lidt bag facaden og fornemmer, hvordan hun psykisk skruet sammen.
16. maj 2020

Stalins liv og horoskop

Hvem skulle tro, at der bag sådan en hyggelig onkel gemmer sig en diktator, der siges at have 30 mill døde mennesker på samvittigheden. Risikoen for, at der kommer et sådant menneske igen på jorden er forhåbentlig mindre, når vi kender lidt til mekanismerne - til betingelserne, psyken og hvad, der driver sådanne mennesker.
9. maj 2020

Sjælen, spiritualitet og åndelig udvikling.

Spiritualitet er udtryk for en overbevisning, at der udover den fysiske verden også er andre – indre verdener. Grundlæggende opfattes alt som energi...
8. maj 2020

Indvielsesvejen

Åndelig udvikling er gradvist at frigøre sig fra og mestre de forskellige planer, som vores liv udfolder sig på - det fysiske, astrale, mentale, kausale og sjælsplanet. Det er åndelig udvikling for viderekomne, kaldes Indvielsesvejen og symboliseres af de fem store begivenheder i Jesus' liv.
26. marts 2020

At tage ansvar for sit helbred

Et godt helbred fås ved at følge de mange gode råd: Sund kost, tilskud af vitaminer og mineraler, motion. Husk alt det gode, der også sker. Opmærksom på andres positive sider. Finde sit formål med livet = mening.
25. marts 2020

At slippe sin psykiske bagage.

Når vi løser de opgaver vi er kommet for at løse - f.eks. dem, der hører med til vores alderstrin, karmiske opgave og rydder op i vores psykiske bagage - udvikler vi os, er derfor i pagt vores sjæl - så oplever vi livet som meningsfuldt.
28. februar 2020

At realisere sine potentialer.

Dharma er at løse vores livsopgaver og at realisere vores personlige og åndelige muligheder - det er at forlade livet på et højere niveau end da vi kom. Når vi er i færd med løse vores livsopgaver oplever vi livet som meningsfuldt.
24. april 2019

Priser

Priser på astrologisamtale, synastrisamtale og kort skriftlig beskrivelse af livstema, personlighedstræk, potentialer og udfordringer.
24. juli 2018

Sådan kan du meditere

28. juni 2018

At udvikle bevidstheden.

Spiritualitet er udtryk for en overbevisning, at der udover den fysiske verden også er andre – indre verdener. Grundlæggende opfattes alt som energi...
30. april 2018
Stjernetegn vædder

Vædderen

Vædderen er initiativ, handlekraft, gå-på-mod, selvhævdelse og entusiasme. Kan hjælpe os alle til at komme ud af det dødvande, vi måtte være i, sætte noget i gang og bringe os et skridt videre.
29. april 2018
Stjernetegn tyr

Tyren

Tyren den praktiske og forankrende, der får tingene ned på jorden. Stabilitet, soliditet, jordforbindelse - sikkerhed og struktur er vigtigst her. Tyren ønsker at tingene forbliver som de er eller at arbejde for, at de bliver det, de burde være. Burde er idealet.
28. april 2018
Stjernetegn tvilling

Tvillingerne

Tvillingerne - hurtig, fleksibel og alsidig. Har opmærksomheden mange steder på én gang. Her er en konstant aktivitet som afløb for denne utrættelig strøm af energi, virkeligheden i al dens mangfoldighed skal opdages, afprøves og formidles.
Translate »