Astrologiudsigt Juli 2020
Astrologiudsigt Juni 2020
5. juni 2020
Astroudsigt August 2020
31. juli 2020

Astrologiudsigt Juli 2020

Vi kan nogenlunde regne med vejrudsigten et par dage frem.

Astrologiudsigten kan man altid regne med, for den er baseret på planeternes positioner på himlen.

Planeterne formidler energier, som påvirker mennesker. Vi ved ikke hvordan de påvirkes, hvilke valg de træffer eller hvad de gør. Mennesker handler – nogle instinktivt andre ud fra mere bevidste valg.

Udvikling er at træffe stadig mere bevidste valg.

 Planeterne gør ikke noget – mennesker gør!

Der er min hensigt at udsende astrologiudsigter, helst hver måned.
Meningen er at bidrage til lidt forståelse af det, der sker i vores tid med så mange forandringer.

ASTROUDSIGT FOR JULI 2020

Saturn-Pluto konjunktionen i januar 2020 lovede ændringer i strukturer på alle niveauer i verden. Det er ved at ske, vi er lige midt i det. Det uægte og ikke-fungerende er via Coronaepidemien blevet synlig for alle.
Måske er de forandringer vi ser i samfundene, i regeringer, i erhvervsliv og organisationer osv. – trin i overgangsprocessen mod Vandbærerens Tidsalder, som er baseret på rette værdier – dvs. rette relationer mellem mennesker, ansvarlighed, gennemsigtighed og retfærdighed?
Planeternes bevægelser kan tydes i den retning.

 

28.6. MARS I VÆDDEREN

Mars er ca. 2 år om at nå hele vejen rundt gnm alle stjernetegnene, dvs. den er ca. 2 mdr. i gennemsnit i hvert tegn – men fordi den er retrograd i 2 måneder, vil den være i Vædderens tegn i de næste 6 måneder.

Mars kom fra Fiskenes følsomme og indadvendthed til Vædderens udadvendte og handlekraftige energi, og den er særlig stærk i dens eget tegn. Så i det næste halve år, får vi masser af muligheder for at lære at håndtere enorm energi, handlekraft og vilje. Kan let tage form af aggression, gengældelse og forsvar.

Der er lagt op til en ”hot” valgkamp om præsidentposten i USA.  Tilsvarende uroligheder og opstande kan ske over hele verden – også i her. Så vi har alle en opgave med at dæmpe gemytterne – også vores eget.

Når vi udvikler os og kan rumme Mars energier på en fredelig måde, får vi adgang til Mars’ højere kvaliteter:

  • Styrke til at bekæmpe egen negativitet.
  • Vilje til at give slip på det unødvendige og hæmmende.
  • Mod til at gøre det nødvendige.

 

29 – 30 JUNI. JUPITER OG PLUTO’S MØDES FOR 2. GANG (af 3) I STENBUKKEN.

  • Jupiter er ekspansion og overdrivelse, etik og retfærdighed.
  • Pluto står for intensitet, dybde og ærlighed.
  • Stenbukken handler om ansvarlighed, struktur og status – samfund, regering, organisationer.

Jupiters og Pluto funktion er derfor her, at bringe skyggesider i psyke, organisationer og samfund op i lyset, så der kan tages bevidst stilling og mere livsfremmende valg kan træffes. Skyggesider i samfund og regeringer erfarer vi dagligt via nyhederne.
Skyggesiderne i vores eget sind handler om ideer, idealer og værdier, som er udlevede og ikke længere livsfremmende. Kan du identificere sådan nogle og kan du erstatte dem med nogle bedre?

1.7. SATURN RETROGRAD, ER TILBAGE I STENBUKKEN – indtil 18.12.

Saturn er for det umodne menneske – begrænsninger, hæmninger, vanskeligheder, udfordringer og for det udviklede menneske ansvar og muligheder.
Vi bliver sat i situationer med vanskelige valg, situationer og måske kriser.
De kræver skelneevne, at vi tager stilling til det, der er vigtigst og vælger det rette, dvs. det, der gavner os selv, andre og helheden.

 

5.7. FULDMÅNE I KREBSENS TEGN.

Sol i Krebs og Måne i Stenbuk. Dette er 3. formørkelse på en måned – lunations, som fuld-, nymåner og formørkelser kaldes og udløser det, som er parat til at blive udløst. Saturn, Jupiter og Pluto i Stenbukken virker endnu – Coronavirussen spreder sig stadig og verden er midt i store forandringer.
Vi ser i nyhederne, at mange mennesker ikke mere vil være begrænset og vil forsamle sig, tager nonchalant på smittefaren. Nogle mennesker bliver alvorligt syge, og nogle dør. Mange har mistet eller mister deres arbejde, mange mennesker – mange steder i verden får så ikke noget at spise, mange lider. Første skridt er forståelse og medfølelse. Andet skridt er jo at gøre noget – nogen bør gøre noget!

Solen i Krebsen formidler jo følelsesenergi til den konkrete og kontante indstilling, som Månen i Stenbukken står for. Følelsesenergien aktiverer ansvarlighed og konkrete handlinger!

Krebsen står jo for det nære – familie, tryghed, venner. Krebsens tegn er sommerens tegn på vores breddegrader. Det er også tiden til at slappe af og ikke at skulle noget. Nogle vil gerne ligge på stranden og læse krimier! Hvorfor ikke supplere med at læse noget, man kan blive klogere af?


12.7. GÅR MERKUR DIREKTE 

Merkur var retrograd i Krebsens tegn siden 18.6.  Så vi har haft en lille måned til at blive endnu mere følelsesmæssigt bevidste. Nu går Merkur fremad igen – derfor er det på tide at blive mere udadvendte og handlekraftige, hvilket forstærkes af, at Merkur 5. august går ind i Løvens tegn og Mars er i Vædderen.

 

20.7. 2. NYMÅNE I KREBSENS TEGN – 28 °

Til hvert af Zodiakkens 360° er knyttet et symbol og nøgleord, kaldet sabiske symboler. 28° Krebsen handler om indre genfødsel, en tilbagevenden til naturen og kan have at gøre med at passe på naturen, på planeten – klimaet – og på hinanden. Hjem og familie hører jo Krebsen til.
Krebsen handler esoterisk om inkarnation, fødsel, om en ny start. Nymåne er starten på en ny cyklus!

 

22.7. GÅR SOLEN IND I LØVENS TEGN

Den næste måned er fokus på storhed, at folde sig ud, på aner- og påskønnelse.
Det er på tide at værdsætte livet! Solen står op hver morgen, livet forstætter. Selvom vi læser om kaos i verden, er der en plan. Visdomslæren hævder, at planeten Jorden har en indre ledelse, som vejleder menneskeheden i dens udvikling, men den må ikke gribe ind i menneskers frie vilje. Vi skal ville det selv!

Translate »