Astroudsigt Oktober 2020
Astroudsigt September 2020
27. august 2020
Trump-Biden
24. oktober 2020

Astroudsigt Oktober 2020

Oktober bliver en meget astrologisk intens måned.
Mange astrologiske faktorer bidrager med den ene spænding efter den anden og skaber måske en meget ophedet psykisk atmosfære. Utilfredsheden, kritikken, frustrationen og vreden fører mange steder til uroligheder. Lad os med god vilje undgå at bidrage til det!

To planeters konjunktioner betyder epokers afslutninger og nye begyndelser. Således har Saturns og Plutos møde 13. januar i år i Stenbukkens tegn sat dagsordenen for hele 2020 og ind i 2021 – ikke mindst bistået af Coronakrisen.
Jorden er inde i en stor transformationsperiode – økonomiske, politiske og sociale strukturer er under ændring. Vi er på vej mod RETTE MENNESKELIGE RELATIONER – baseret på værdier som: sandhed, retfærdighed, samarbejde, personlig ansvarlighed og at tjene det fælles gode.

De samfunds- og livsområder, som ikke matcher disse værdier – kommer igen og igen i offentlighedens søgelys, så mere livsfremmende måder kan skabes.
Det er spørgsmål som. klima, forurening. Skatteunddragelse og -snyd, svindel og korruption. Misbrug af politisk og økonomisk magt og magtposition til bl.a. at få seksuelle fordele. Gangstere og andres pengehvidvaskning via Den Danske Bank igen og andre banker. Racespørgsmål. Flygtningespørgsmål og inhumane flygtningelejre. Genopdragelseslejre i Kina. Ledelsen af Hong Kong og Hvide Rusland.
Og sidst ser vi konspirationsteorier. Trump-lejren mistænkeliggør myndigheder og autoriteter, nedbryder tilliden til institutioner, hvilket fører til kaos og baner vejen for endnu værre magtudøvelse, Jvf. 30’ernes Tyskland og bogen: ”Det kan ikke ske her ” (hvilket det gjorde) af Sinclair Lewis, 1935.

Oktober slutter og starter med fuldmåne, hvis forspil begynder

29.9. Mars kvadrat Saturn, der går direkte og er 3 ° fra Pluto på 22 ° i Stenbukken.
Mars, Saturn og Pluto er de tre mest magtfulde og potentielt voldelige planeter.
Handlekraft møder solidt uflyttelig struktur, som skal transformeres, der bygges op til et voldsomt udbrud.
Mars er retrograd, det betyder, at handlekraften rettes mere indad, dvs. store understrømme af frustrationer og utilfredshed vokser bl.a. over coronakrisen begrænsninger af det frie liv.

1.10. FULDMÅNE. Sol i Vægt – Måne i Vædderen. (9 °, kl. 23,05)
Solens energier i Vægtens tegn handler om retfærdighed og rette menneskelige relationer.
Månens i Vædderens tegn er individualitet, handlekraft og impulsivitet.
Kombineret bliver det til utålmodighed med verdens uretfærdigheder – en eksplosiv cocktail.

2.20. Månen i konjunktion med Mars i Vædderens tegn,
aktiverer kvadratet med Jupiter, Saturn og Pluto i Stenbukkens tegn.
Intensitet tilføres en uflyttelige struktur, der sidder som en prop i et pistolløb. Det er opskriften på pludselige udbrud og ændringer – en vanskelig periode.

4.10. Pluto går direkte – har været retrograd siden 24.4.
Pluto føjer endnu mere intensitet og spænding – det samfundsmæssige og politiske klima kan blive endnu varmere. Måske større og flere protester.

7.10. Merkur opposition til Uranus
Skarpe, hurtige, provokerende tanker og idéer, måske impulsive handlinger.

9.10. Mars kvadrat Pluto.
Er det mest kraftfulde og potentiel voldelige energier. Handlingsparathed føjes til den nu meget eksplosive cocktail. Hvad siger nyhedsmedierne i morgen?

14.10. Merkur retrograd til 3.11.
Kommunikation udfordret eller afbrudt. Resultatet af det amerikanske præsidentvalg ventes forsinket måske i uger af mange kommentatorer.

16.10. NYMÅNE i 23 ° Vægt.
Sol-Måne danner T-kvadrat med Mars og Jupiter-Saturn-Pluto – alle i kardinale tegn.
Et godt udgangspunkt for nye store planer og tage initiativer – har du sådan nogle, er her medvind.

23.10. Solen går ind i Skorpionens tegn
Mennesker under indflydelse af Skorpionens tegn – (dvs. Sol, Måne, Ascendant, mange planeter i Skorpionens tegn, i 8. hus eller med Pluto i aspekt til personlige planeter) – er kendt for at have en stærk vilje. De er beslutsomme, målrettede, har kontrol over sig selv (og gerne over andre) og er udholdende.
De går dybt med alt, de har med at gøre. Derfor er deres følelser intense og lidenskabelige – seksualitet, psykologi og mystik forbindes ofte med dette tegn og 8. hus.

31.10. FULDMÅNE. Solen i Skorpion – Månen i Tyren (8° kl. 15,49) konjunktion med Uranus.
Skorpionens intense følelsesmæssige energier kan svække Tyrens struktur. Uranus uforudsigelige og pludselige energier kan afstedkomme hvad som helst.

[/vc_column]
[/vc_row]

Ved en astrologisamtale bliver du klogere på
hvordan du kan udfolde dine iboende muligheder.

Translate »