Astroudsigt November 2020
Trump-Biden
24. oktober 2020
Astroudsigt December 2020
29. november 2020

Astroudsigt November 2020

Jupiter, Saturn og Pluto er stadig sammen i Stenbukken, men er nu ved at sprede sig.

Solen er i Skorpionen, det betyder intense følelser, overbevisninger om at have ret og vilje til at få ret.
Der er uro mange steder – bl.a. Hviderusland, Nigeria, USA og ikke mindst i flere muslimske lande, forårsaget af den tyrkisk-franske uoverensstemmelse vedrørende ytringsfrihed, Islam og vold.
Det kunne være en forsmag på de energier, som Solen i Skyttens tegn senere på måneden kan udløse.

Måneden vil ellers præges af Uranus’ elektriske energier – individualisme og frigørelse. Vi modtager alle friske stimulationer i denne måned, der kan hjælpe os at give slip på fortids byrder og begrænsninger, så vi kan blive mere frie og leve mere i NU’et!

Rettidig omhu – er at være på forkant med udviklingen. Så vær parat, forbered dig allerede nu! Overvej hvor du føler dig fanget og begrænset i dit liv – ikke bare pga. corona-begrænsningerne – men hvor du ønsker større frihed – psykisk frihed – i dit liv. Se mere om din psykiske bagage her.

Ellers starter november med Fuldmåne og det amerikanske præsidentvalg.

 

31.10. Fuldmåne. Solen i Skorpionens – Måne i Tyrens tegn – 8 °. (nøjagtige tidspunkt er 15,49).
Skorpionens energi – intensitet, følelsesmæssige overbevisninger og vilje – kan manifestere sig i Tyrens tegn – pragmatisme og stabilitet – som visioner og praktiske planer.

Hertil kommer Uranus’ energier (8° i Tyren) yderligere intensitet, individualisme og nyskabelse, der kan feje alle tunge planer af bordet for at skabe rum for noget nyt – NU.
Vær derfor åben for store inspirationer til, hvordan du kan føle dig mere fri i dit liv, så du kan være klar til at lægge planer om 2 uger ved Nymånen.

Mars og Venus er i egne tegn og er derfor forstærkede. Så her er lagt op til en intens weekend med eventyr og spænding!

 Ydermere er det også Halloween! Ordet kommer af All Hallow’s Eve. Skikken blev af skotske indvandrere taget med til USA, hvorfra den har bredt sig til store dele af verden.
Allehelgens Aften var fra omkring år 610 en mindeaften for kirkens martyrer.
Men var endnu tidligere en keltisk fest – Samhain, der blev fejret på omkring halvvejs mellem høst og midvinter og var forbundet med overnaturlige kræfter.
Grænsen mellem denne og den næste verden skulle på denne nat være gennemtrængelig, så der kunne skabes kontakt mellem de to verdener. Afdøde folk kunne vise sig i den fysiske verden og skræmme levende, hvilket forskellige godter skulle formilde. Til gengæld ville der også være adgang fra den fysiske verden til den anden side, så alskens sort magi, hekseri og trolddom kunne bedrives.

For os andre kunne denne mørke tid, som vi nu går i møde, være anledning til at rette opmærksomheden på forholdet mellem lys-mørke, liv-død, både i den ydre verden og i os selv.
Du kunne overveje meningen med livet og meningen med døden. Hvad tror du, meningen med døden er?

 

3.11. Merkur vender
fra at være retrograd til at gå frem igen og har en lidt større indflydelse end normalt et par dage her. Det betyder klare tanker, store planer og fremgang i vores projekter

Det amerikanske præsidentvalg – udfaldet er stadigt uklart.
Trump har vinderaspekter fra Jupiter, MC og Uranus – men tr Saturn kan skabe problemer for ham.

Biden har vinderaspekter fra Pluto, tr Saturn kan også her skabe problemer. Desuden har han Neptun over IC, hvilket kan have gjort ham ufokuseret og kan skabe uklarhed i øvrigt for ham, men kan også betyde skift af bolig – til det Hvide Hus?

Jeg tror, at Biden vinder. Han forekommer at være et mere modent menneske, er kendt med smerten, som Neptun og Saturn kan udløse og kan nok bedre håndtere udfordringerne her.
Se her en analyse om hvem der vinder.


14.11. Mars går frem igen.
Påvirker os til til at blive mere orienteret udad og dermed mere handlekraftige, vil uden tvivl forstærke Uranus’ frigørende intensitet.

 

15.11. Nymåne – Sol og Måne i  Skorpionen (23°).
Hver nymåne startes en ny cyklus, så man kan med fordel lægge mål og planer for den kommende måned.
Uranus er stadig 8° i Tyrens tegn og dermed  quindicile (165°) til Nymånen – quindicile er et intenst, viljesaspekt.
Kunne være en beslutning om at være mere sig selv, frigøre sig fra fortids snærende bånd, blive fri – fri fra hæmninger og mindreværdsfølelse, så man ikke behøver at drikke alkohol, for at føle sig fri og glad.
En sådan frihed kan bl.a. fås ved at arbejde med at frigøre sig fra sin psykiske bagage og psykiske programmer – der hæmmer ens frie livsudfoldelse. Også meditation kan anbefales som en vej ud.

Læg i øvrigt mærke til hvad, hvad der sker af særligt bemærkelsesværdigt omkring dig på denne dag!

 

19.11.  Månen er sammen med Pluto 22° i Stenbukken.
Igen intense følelser, der kunne føre til store ændringer.

 

22.11. Solen går ind i Skyttens tegn.
De sidste ugers særlige intensitet skulle være ovre og erstattes for en periode af store idéer og filosoferen; med store visioner og nye horisonter og med diskussioner af sandhed og retfærdighed.

[/vc_column]
[/vc_row]

Ved en astrologisamtale bliver du klogere på
hvordan du kan udfolde dine iboende muligheder.

Translate »