Astrologi 2021

Astrologi 2021

Vi er her på jorden for at lære, for at få et større perspektiv – for at blive mere bevidste om, hvem vi er og hvorfor vi er her. Vi er her bl.a. for at tilegne os mere viljestyrke, mere medfølelse, mere forståelse og et skarpere intellekt. Eller måske bruge og udvikle et talent? Eller udføre en særlig opgave?

Astrologien kan give nogle tydelige fingerpeg om, hvad dit liv kan handle om og det optimale tidspunkt for at skabe ændringer og for at træffe de valg, der skaber din fremtid.

Astrologien kan fortælle, hvornår det er klogt at gøre noget og hvornår det er klogest at afvente. Hvornår vigtige begivenheder kan indtræffe i fremtiden. Men astrologien kan ikke, hvad der vil ske. Astrologi er ikke spådomskunst.

Astrologien kan fortælle hvilke energier, der vil strømme ind i horoskopet og dermed i psyken og det kan påvirke én til at handle. Planeterne gør ikke noget – mennesker gør!

En astrologisk prognose er som en vejrudsigt. Siger vejrudsigten regn, er det en god idé at tage regntøj med. Men det er jo ikke helt sikkert, at det bliver til noget med regnvejret. Det er bare en god idé at være forberedt.

Tilsvarende er det en god idé i sit liv at være forberedt på fremtiden. At se lidt frem – om der er bump på vejen forude eller om der er ”medvind på cykelstien”. Det kaldes rettidigt omhu. Fremtiden skabes ud fra de beslutninger du træffer nu.  

Vil du være offer for omstændighederne eller vil du forberede dig lidt, tage dine forholdsregler og selv påvirke processen – blive herre/frue i dit eget liv. Valget er dit. Vil du sidder på bagsædet eller bag rattet og bestemme farten og retningen. Det er op til dig.

Når man ser fremtiden som mulighed og ikke som en trussel og selv gør noget, forbereder sig – er der størst chance for, at man får det, som man vil ha’ det. Det er at få større indflydelse på sit liv, at tage ansvar og selv at skabe sin fremtid.

Astrologien hjælper dig til at træffe bevidste valg om din fremtid. 

En astrologisamtale giver dig en livsudsigt for de næste par år – et helikopterperspektiv over dit liv.

Se mere her – https://lysetskilde.dk/astrologisamtale/

Translate »